سلام خدمت استاد عزیز
واقعا چند دقیقه ای فقط محو تماشای این جفت فوق العاده شدم
بسیار زیبا و امیدوارم بازم عکس برامون قرار بدین و ما رو از دیدن این ماهیای زیباتون محروم نکنید
سلام خدمت استاد عزیز
واقعا چند دقیقه ای فقط محو تماشای این جفت فوق العاده شدم
بسیار زیبا و امیدوارم بازم عکس برامون قرار بدین و ما رو از دیدن این ماهیای زیباتون محروم نکنید
سلام آقای رضایی
تبریک میگم دیسکسهای زیبا و دلربایی داری![]()
اینها هم یه سری عکس جدید از دعوا برای غذای دیسکس های ترکم :
این تانک در خونه هست ولی چون ازشب به شب می بینند منو خیلی ترسو هستند . ولی خوب برای نظارت بیشتر بهشون که شب ها تحت نظرندتو خونه هستند . نگه داری اینها تجربه جدیدی برای من بودند . امیدوارم بتونم ازشون نتیجه ای که می خوام رو بگیرم .
هر روز 50 % سیفون آب و 2 نوبت غذا دهی مخلوط دل سایزشون هم حدود 5 تا 6 اینچ هستند .
بابت کیفیت تصاویر ببخشید .
ویرایش توسط فرشاد رضایی : 3rd January 2014 در ساعت 11:25 PM
سلام استاد بسیار زیبا هستند و 100% نتیجه دلخواه بدست خواهد آمداینها هم یه سری عکس جدید از دعوا برای غذای دیسکس های ترکم :
این تانک در خونه هست ولی چون ازشب به شب می بینند منو خیلی ترسو هستند . ولی خوب برای نظارت بیشتر بهشون که شب ها تحت نظرندتو خونه هستند . نگه داری اینها تجربه جدیدی برای من بودند . امیدوارم بتونم ازشون نتیجه ای که می خوام رو بگیرم .
هر روز 50 % سیفون آب و 2 نوبت غذا دهی مخلوط دل سایزشون هم حدود 5 تا 6 اینچ هستند .
سلام. بسیار زیبا هستند. میشه بفرمائید اینها چه نژادی هستند ؟ تو تهران پیدا میشه ؟قیمتشون چنده؟
ویرایش توسط فرشاد رضایی : 4th January 2014 در ساعت 05:15 PM
بسیار زیبا و چشم نواز هستند و رشد خوبی هم داشتند. دکتر جان جسارتن بهتره اون گیاه های مصنوعی رو از این تانک خارج کنید.اینها هم یه سری عکس جدید از دعوا برای غذای دیسکس های ترکم :
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.