نظر من اینه که از انگل پوستی رنج میبرن
راهنمایی کامل درمانش توی سایت هست
اون حباب های ریز هم مشکلی ایجاد نمیکنه ولی اگر زیاد بشه میتونه آسیب بزنه به سیستم تنفسی - اکسیژن دهی مستقیم رو کمتر کنید
موفق باشید
ممنون
نظر من اینه که از انگل پوستی رنج میبرن
راهنمایی کامل درمانش توی سایت هست
اون حباب های ریز هم مشکلی ایجاد نمیکنه ولی اگر زیاد بشه میتونه آسیب بزنه به سیستم تنفسی - اکسیژن دهی مستقیم رو کمتر کنید
موفق باشید
ممنون
[QUOTE=alirezafisherman;159087]
برادر نژاد این چیه خیلی باحالند
این عکس تانکم هست که قبلا گذاشتم
دیروز این عکس رو به آکواریومی نشون داد گفت که همه ی گیاهان مصنوعی رو در بیار چون لبشون تیز هست و به بند دیسکس میگیره و دیسکس ها دچار انگل میشن
گفت بجاش میتونی از گیاه طبیعی که هم فسفات و نیترات رو جذب میکنه استفاده کنی فقط چون دمای آب بالا هست اول گیاهات زرد رنگ میشن ولی بعد عادت میکنند نظر شما چیه
من خودم به شخصا از برگ لوبیایی واسه جلوی آکواریوم و شویدی و بال کبوتری و اکیندروس واسه عقب آکواریوم رو میپسندم اگه گیاهی دیگه هم واسه دیسکس میدونید خوبه بگین
ممنون
من خودم به شخصا از برگ لوبیایی واسه جلوی آکواریوم و شویدی و بال کبوتری و اکیندروس واسه عقب آکواریوم رو میپسندم اگه گیاهی دیگه هم واسه دیسکس میدونید خوبه بگین
ممنون
اولا ارسال ۳ پست پشت سر هم در یک تاپیک بر خلاف قوانین انجمنه . الان که دکمه ویرایش هم دارید اگر فراموش کردید چیزی رو در پست بنویسید تا ۱ ساعت مهلت دارید پست رو ویرایش کنید ...
در ضمن با توجه به اینکه قصد تکثیر دیسکس رو هم ندارید اصلا به آب دست نزنید . آب شهری برای نگهداری از دیسکس ها و تانک نمایش شما کافیست
بهترین گیاه واسه دیسکس کریپتونه
اشکالاتی که بنده حقیر تو تانکت میبینم
1- کلا اون خونه رو بردار
2-گیاه مصنوعی رو وردار
3-از فیلتر سطلی استفاده کن
4-نور آکواریومتو تلفیقی از آبی . مهتابی یا قرمز مهتابی کن
5- یه تصویز خوب بذار پشت
6-شن کف رو هم وردار
7- سنگ هوا به اون شکل و اندازه تو آب تلاطم ایجاد میکنه بذارش یه کنار و ترجیحا از سنگ هوایی استفاده کن که هوا رو ریز تر کنه
موفق باشی
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)