من الان واسه فیلتراسیونم از تاپ فیلتر استفاده کردم و مدایاهاش هم سرامیک و ذئولیت و ذغال اکتیو بود که برش داشتم و بیوبال و ی مدیا دیگه شکل و ظاهرش مثل سرامیک هست و اسمش متاسفانه یادم رفته گذاشتم به نظر شما چیز دیگه هم اضافه کنم؟؟؟
خوب اگه برای تجربست خوبه.من خودم بهش گفتم که دوست دارم چند نوع رنگ بندی داشته باشم و اون هم این رو بهم پیشنهاد کرد حالا فردا دوباره میرم پیشش و دقیق تر ازش میپرسم
شما خودتون چه نژادی رو بهم پیشنهاد میکنی ؟؟
راستی این رو یادم رفت بگم همین دوستم که قرار هست بیاره گفت که این باکس ی باکس معمولی هست و بزار دست باهاش راه بیفته بعدش که راه افتادی بیار ماهی ها رو ی سری نژاد خاص واست میارم
بستگی به سلیقه ی خودتون . من خودم عاشق ردکاور هستم.
تاپ فیلتر به دلیل جریان قوی که تو آب ایجار میکنه مناسب دیسکس نیست به نظر من حتما از فیلتر سطلی استقاده کن
و همینطور ذغال و زئولیت رو وردار
برای غذا هم از مخلوط دل استفاده کن که طرز تهیه اون تو سایت هست
به نظر من نژاد رد رز بلو دایمون چکر برد و پیجن بلاد خیلی عالین البته دیسکس هکل یه چیز دیگست
اینم رد کاور من![]()
درود
من دو تا از ديسكس هام بعضي اوقات خودشون رو ميمالن به گياهاي اكواريم و بعضي ديگه گاهي دو باله تيز پاينشون رو سريع حركت ميدن.چه علتي ميتونه داشته باشه؟؟
و يه مورد ديگه اينكه درون اب اكواريوم پر از حباب هاي بسيار بسيار ريز اكسيژن در حال حركت است.علتش چي ميتونه باشه؟
بالاخره به نژاد مورد علاقم وايت انجل رسيدم و دو تا خريدم اميدوارم بتونم خوب ازشون نگهداري كنم.به دوستان هم توصيه ميكنم دنبال اين نژاد برن.زيباييش خيره كنندست.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.