سه چیز باعث سفید شدن تخم ها میشه - تغییرات پی اچ و قارچ و صعیف بودم اسپرم جنس نر
سه چیز باعث سفید شدن تخم ها میشه - تغییرات پی اچ و قارچ و صعیف بودم اسپرم جنس نر
سلام به شما
من این پست رو دادم که بحث ادامه پیدا کنه و به چالش کشیده بشه تا جواب های خوبی بشنویم.
دلیل علمی من : زرده ی تخم مرغ از اسپیرو لینا هم خیلی ارزون تره هم در دسترسه هم کامل تر و هم مقوی تره از همه مهمتر یک ماده ی مغذیه حیوانیه.[/quote]
سلام زرده تخم مرغ سریعا فاسد میشه و کیفیت آب رو به شدت پایین میاره . ضمنا گاها دلچسب ماهیها نیست . تو هیچ منبع خارجی نمی تونید زرده تخم مرغ رو در غذایی دیسکس ببینید . ولی جلبک همه جا پره از تعریف و تمجید . به نظر من بحث در خصوص چیزهایی که نیازمند آزمایش و آزمایشگاه هست و بارها و بارها توسط کسانی که شغل و حرفه ی اونها دیسکس هست و هر روشی و هر نوع تغذیه ای رو آزمایش کردند بی فایده و بی نتیجه هست . در مورد مولتی ویتامین هم که استاد بنده جناب بابک عزیز که حق استادی گردن من دارند فرمودند شبیه اینه که شما به بچتون مولتی ویتامین می دید یکی هم نمیده ولی خوب تغذیه اون بقدری خوب هست که نیازی به وجود نیست . مطمئنا وجود ویتامین خوب هست ولی برای من که می خوام چندین صد دیسکس رو سایز کنم هزینه بسیار زیادی هست . شاید تغذیه من مناسب بوده و تغییر زیادی احساس نکردم و یه امر سلیقه ای گفتم . ولی صد البته باز اعلام می کنم تجربه بابک عزیز در سایز کردن دیسکس بسیار بیشتر تر از من هست و با کمال احترام حرف ایشون رو تایید می کنم .
سلام بر دوستان عزیز
یک نکته ای که من در اکثر عکس های مربوط به تانک دیسکس های مولد با هاش مواجه شدم یک شیشه حدود 10 سانتی وسط تانک هست که به صورت عمودی نصب شده دوستان کسی دلیل اون رو میدمنه؟
ابن هم عکسش. دقیقا پشت دوک تخم ریزی هست!!
![]()
سلام زرده تخم مرغ سریعا فاسد میشه و کیفیت آب رو به شدت پایین میاره . ضمنا گاها دلچسب ماهیها نیست . تو هیچ منبع خارجی نمی تونید زرده تخم مرغ رو در غذایی دیسکس ببینید . ولی جلبک همه جا پره از تعریف و تمجید . به نظر من بحث در خصوص چیزهایی که نیازمند آزمایش و آزمایشگاه هست و بارها و بارها توسط کسانی که شغل و حرفه ی اونها دیسکس هست و هر روشی و هر نوع تغذیه ای رو آزمایش کردند بی فایده و بی نتیجه هست . در مورد مولتی ویتامین هم که استاد بنده جناب بابک عزیز که حق استادی گردن من دارند فرمودند شبیه اینه که شما به بچتون مولتی ویتامین می دید یکی هم نمیده ولی خوب تغذیه اون بقدری خوب هست که نیازی به وجود نیست . مطمئنا وجود ویتامین خوب هست ولی برای من که می خوام چندین صد دیسکس رو سایز کنم هزینه بسیار زیادی هست . شاید تغذیه من مناسب بوده و تغییر زیادی احساس نکردم و یه امر سلیقه ای گفتم . ولی صد البته باز اعلام می کنم تجربه بابک عزیز در سایز کردن دیسکس بسیار بیشتر تر از من هست و با کمال احترام حرف ایشون رو تایید می کنم .[/quote]
سلام به شما
اولا شما از من خواستید که جایگزینی برای اسپیرولینا معرفی کنم که هم در دسترس هم به صرفه باشه که منم تخم مرغ رو معرفی کردم.
دوما تخم مرغ در جدول مواد غذایی پروتئینی نمره ی 100 رو داره که کامل ترین محسوب میشه.
سوما اگه شما سالن دار باشی میدونی که تخم مرغ داخل میکس دل یخ زده در آب حل نمیشه و قبل از حل شدن ماهی غذا رو میخوره و همچنین آب در سالن هرروز یا نهایتا 2 روز یک بار سیفون میشه و کثیف نخواهد شد.
چهارما تخم مرغ در میکس دل گم میشه و ماهی اصلا نمیتونه تشخیص بده تخم مرغ رو و ماهی در سالن انقدر حریصانه غذا میخوره که به این چیزا اهمیت نمیده.
پنجما زرده ی تخم مرغ همون کیسه ی زرده ی ماهی هست که 3 روز ماهی ازش تغذیه میکنه و جوجه ی مرغ 21 روز پس کامل ترین غذاست.
سلام:
محمدرضا جان من مقایسه به اون شکل که مدنظر شما هست انجام ندادم ولی سعی کردم همیشه برای ماهیانم بهترین غذاهارو تهیه کنم و در اختیارشون قرار بدم حالا یک مثال میزنم بعضی از افراد بعضی از غذاهارو نمیخورند یا بعضی مواد غذایی خاص رو... اون مواد غذایی بسیار مفیدند ولی اگر هم به بدن نرسند فرد مورد نظر به زندگی اش ادامه میده بعضیها اصلا آمپول ب کمپلکس نمیزنند ولی بعضیها میزنند و روشون تاثیر داره به هر حال من هیچوقت دنبال پیدا کردن بعضی چیزها نمیرم وقتی میدونم ویتامین در جیره غذایی ماهی ها وجودش سودمند هست و قبلا متخصصن اون رو تایید کردند برای چی باید دنبال مقایسه باشم؟البته به نظر اشخاص احترام میزارم ولی من حتما استفاده میکنم تا حالا هم که مشکلی نداشتم جناب آقای دکتر رضایی فکر کنم از قول یکی از پرورش دهندگان مطلبی رو اعلام کردند ولی خب هر کسی یک روشی داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)