سلام :
باز مجبورم به اون فیلم اشاره کنم که یک همچین نژادهایی رو فوجی رد عنوان کرد که شدیدا از هورمون رنگ براشون استفاده شده بود گرچه این اسامی با توجه به نامگذاری فارمهای مختلف همه رو گیج کرده!!!!
من خودم دیسکس باز نیستم و تا حالا دیسکس نداشتم
ولی وقتی تویه مغازه های نواب می گشتم دیسکس هایی دیدم که برق می زدن(یعنی خیلی خوب بودن دیگه)
حالا این بستگی داره که شما از این دیسکس ها چطور نگه داری کنید و بتونید اون ها رو به اون سایز برسونید و یه دیسکس با کیفیت در بیارید یا نه!
خیلی از این دیسکس ها هم در سطح مسابقاتن که بوجود آوردن اینا کاره یه آدم نیمه حرفه ای هم نیست
نژادها به ترتیب از بالا:
بلو سا فایر
گلدن پیژن
گیانت فلورا
بلو دیاموند
رد ملون اسنیک
من خودم دیسکس باز نیستم و تا حالا دیسکس نداشتم
ولی وقتی تویه مغازه های نواب می گشتم دیسکس هایی دیدم که برق می زدن(یعنی خیلی خوب بودن دیگه)
حالا این بستگی داره که شما از این دیسکس ها چطور نگه داری کنید و بتونید اون ها رو به اون سایز برسونید و یه دیسکس با کیفیت در بیارید یا نه!
خیلی از این دیسکس ها هم در سطح مسابقاتن که بوجود آوردن اینا کاره یه آدم نیمه حرفه ای هم نیست
دوست عزیز من به شما پیشنهاد میدم از دیسکس نگهداری کنید شاید بهتر بتونید وضعیت رو درک کنید....................![]()
سلام به همه دوستان و اساتید.
جسارت منو ببخشید ولی مطلبی هست که باید بگم.
ببینید دوستان
وارد کننده های ما متاسفانه میرن استوک ها و ارزان ترین ماهی هارو میخرند و وارد میکنند البته حق دارن.
اگه خدایی نکرده به طور اتفاقی ماهیه خوبی توی بار باشه خود وارد کننده و بعد واسطه و بعد قرنطینه کننده و بعد مغازه دار و دوستانش هستند که این ماهی ها به دست من و شما نرسه.
چیز مهمتر اینکه ماهی توی عکس و توی واقعیت خیلی متفاوت هست خیلی.
بعضی وقت هام یک ماهی چشم شمارو میگیره و به نظر شما زیبا ترین ماهی هست حالا شاید به دلیل این باشه که شما ماهی بهتری تا حالا ندیده باشید.
در کل تکرار باعث بی علاقگی میشه و ماهی های که شما هرروز میبینید هرچقدر هم که زیبا باشند بعد از یک مدت دل شمارو میزنند و ماهیان جدیدتر به نظر بهتر میان.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.