خير اين مقدار كافي نيست. اين را در نظر داشته باشيد در حالت عادي كه هيچ مشكلي هم وجود ندارد بايد حداقل هفته اي ٥٠ درصد سيفون داشته باشيد. براي اين مورد خاص همانطور كه قبلن عرض كردم بايد با استفاده از گراول كلينينگ خوب شنها را زير و رو كنيد تا هم كرمها و هم باقيمانده غذاها از بين شنها خارج شود. توجه داشته باشيد فقط سيفون و تخليه اب به شما كمكي نخواهد كرد. بهترين حالت سيفون و گراول يك روز در ميان ميباشد تا جايي كه كرمها كاملن از بين بروند.
در تکمیل فرمایش دوستان عرض کنم شما اگر غذا دهی
را کم کنید طوری که به هر ماهی مقدار کم برسه این مشکل خود به خود
بر طرف میشه چون اون کرمها دیگه دسترسی به غذا برای
ادامه حیات نخواهند داشت
البته ماهی که خوب نسل این کرم رو ازبین میبره لوچ دلقک هست
اما تو تانک گیاهی ممکنه لوچ اذیت کنه....
یک نکته هم عرض کنم مهمترین عامل تو غذاهای شما لوفاک وبیومار هست
که بیشتر از حد مورد نیاز ماهی ها استفاده کردید.
چون خودم این تجربه داشتم عرض می کنم.
موفق باشید.
سلام و خسته نباشید
من جایی خوندم که حلزون برای از بین بردن جلبکها خیلی مناسبه و نسبت به ماهی های دیگه خیلی به تمیز کردن آکواریوم کمک میکنه و پرکار هستش
درسته؟
و اینکه باز بعضیا میگن ممکنه انگل داشته باشه و ماهی ها مریض شن
در کل بنظرتون بگیرم واسه از بین رفتن جلبکها یا نه؟
ممنون آقا رضا
من لوفاك خيلي كم به ماهي ها ميدم. شايد هفته اي يك بار اونم چند تا دونه
به غير از اين دو سه تا مدل غذا نميدونم ديگه چه غذايي ميشه داد
ديروز كه 50 درصد آب ور سيفون كردم متوجه شدم ماهي ها به شدت به اين كرم ها علاقه دارن و همش كف تانك دنبال كرم ها ميگشتن
پس با اين حساب خيلي زودتر ميتونم به نتيجه برسم
ممنون از همه ي دوستان
جناب romans همه باید ها رو گفتن....
هیچ ماهی نمیتونه نسل این کرم ها رو منتقرض کنه! ظرفیت استاندارد یک تانک بر اساس لیتراژ و تعداد ماهی مجاز مشخصه و نمیتشه بیش از ظرفیتش توش ماهی نگه داشت . هر چقدر این کرم ها خورده بشن ۱۰ برابر هم تکثیر میشن . فقط و فقط باید راه رسیدن غذا بهشون قطع بشه .
برای تکثیر گلد فیش بهتر از یه نزاد داخل تانگ استفاده بشه یا از انواع نزادها![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)