ممنون دوست عزیزمسلام
نصفه خوندن یا بریده بریده خوندن و بال بال زدن همراه با صدای (جرره) علامتهای ماده هستش از نر بودن پرنده اطمینان دارید؟
اینطور که میفرمایید روی سر پرنده اصطلاح (سیخ پر) یا پر شیر هستش پس از تو لک بیرون اومده و داره صاف میکنه ثبات هوا و محل قرار گیری قناری رو رعایت کنید انشاالله در اواخر همین ماه اماده برای جفت میشه
به پس قناری که نگاه می کنم پسش شکل مخروطی هست
بعد موقع خوندن هم مانند قرقره کردن آب در گلو می خونه
بعد بیشتر صبح ها می خونه و چندین بار همش
البته یکی دوبار هم ظهر و شب خونده
خواهش میکنم
این حالت که میفرمایید میخونه معمولا حالت خام خونی و یا جوجه خونی کردن قناری بحساب میاد با یک غذایی همراه ویتامین و املاح معدنی مورد نیاز به پرنده برای تسریع در خوندن و مست شدن کمک کنید
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
امروز یه انگشتی 7 تخم دادم و کف دریا هم بهش می دم و لبو هم برای رنگ گرفتن پرهاش به مقدار کم می دم
سلام
کیفیت عکس مناسب نیست
ظاهرا مبتلا به چشم درده
حتما جدا کنید
از داروخانه دامپزشکی دارو و قطره مخصوص چشم درد تهیه کنید
معمولا وقتی بیماری به این حد پیشرفت کنه کاری نمیشه کرد
قفس های اطراف قفس این قناری هم با الکل ضد عفونی کنید
سلام دوست عزیز
مخروطی بودن پس در قناری بالغ و اصطلاحا ریزه خوانی کردن نشانه ماده بودن قناریه
برای نظر بهتر لطفا از پس قناری عکس بذارین
داداشه گلم من با توجه به اینکه قناری گرونیه دارو های زیادی براش مصرف کردم 3 مدل پماد 3 مدل قطره اگه تجربه ای از این بیماری دارین و دارویی که منجر به بهبودیش شده را لطفا معرفی کنید.
با تشکر
سلام متاسفانه دوربین دیجیتال دم دستم نیست و گوشیم هم ساده هست
پسش قناری من دقیقا حالت سوزنی شکل هست که از بدن جدا هست اما توی ماده ها کاملا توی خود بدن هست و در صورت آمادگی حالت ورم می شه
قناری رو تو دستم که می گیرم دمش رو بطرف پایین می گیره که نشان از نر بودن هست
از قناری هم یه عکس گرفتم البته با لپ تاپ زیاد کیفیتش خوب نیست
در ضمن قناری کاملا سر حال و پر جنب و جوش هست
بنظرتون این چند می ارزه ؟
![]()
بیوسرین، هم قطرش هم فشنگی البته برای روز اول اون زمان چشمش خیلی بهتر بود، پماد تتراساکلین، یه پماد دامی بود که بدترش کرد، چایی، قطره انتی باکتریال و ... چیزایی که اسماشونو یادم رفته.
جیبرم با این وضعیت قشنگ غذاشو میخوره تقویتی میخوره حتی وقتی روبروی نرش قرار میگیره براش مستی میکنه.چشمش ظرف مدت 3 روز اینجوری شد. اصلا قرار بود جفتش بزنم که یهو اینطوری شد.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.