خدا رو شکر از ظهر تا حالا نرو ماده یکسره نشستن هرزگاهی میان یذره غذا میخورن تند میرن تو لونه میشینن ..الان من تخم کتان براشون گذاشتم تخم مرغ آب پز هم میتونم بدم؟هر چن وقت یک بار ممنونم
خدا رو شکر از ظهر تا حالا نرو ماده یکسره نشستن هرزگاهی میان یذره غذا میخورن تند میرن تو لونه میشینن ..الان من تخم کتان براشون گذاشتم تخم مرغ آب پز هم میتونم بدم؟هر چن وقت یک بار ممنونم
ببخشید هی سوال میپرسم.نگرانم..همیشه باید برق اتاق خاموش باشه برای اینا تا روی تخم بخوابن؟الان برق رو روشن کردم اومدن بیرون
سلام
چون عروس من توی اتاق خوابمه معمولا خلوت و بدون سرو صدا
ایراد داره ؟ بیچاره افسرده نشه ؟
سلام
منم تقریبا شرایط دوستمون رو دارم .
توی قفس عروسم ، هم اسباب بازی چوبی گذاشتم ، هم یدونه عروسک کوچیک و هم یدونه توپ کوچیک .
اما اصلا بهشون توجه نمیکنه و خیلی دوس داره بیاد روی دست من .
منم تا حالا ب موقع از قفسش خارج کردم و ب موقع هم برش گردوندم ب قفس . اما نمیدونم چرا انقد زیاد ب دستم وابسه شده .
ب نظرتون اگه ی مدت از قفسش نیارمش بیرون ، بهتر میشه ؟؟؟
اینجوری مجبور میشه خودش رو داخل قفس مشغول کنه .
ی عرض دیگه هم داشتم . موقعیت اتاق من ی جوریه ک هیچکس ب جز خودم وارد اتاقم نمیشه ( اصلا ) .
ب نظرتون لازمه ک حتما ببرمش جای شلوغ ؟؟؟
سلام
خصلت این نوع طوطی اینه که خیلی وابسته میشه به صاحبش
از اون اول یا باید زیاد باهاش رفیق نشد یا باید این وضعیت رو پذیرفت
نه همین روال رو ادامه بدید گذاشت داخل قفس و بیرون نیاوردن افسردگی و نارضایتی پرنده رو در پی داره که یکی از نشونه هاش جیغ های بلند هست
همین که وقت معینی برا بیرون اوردن و برگردوندن به قفس داره خوبه و برای اینکه عادت کنه به قفس این زمان رو میتونید کم کنید مثلن 5 دقه زودتر به قفس برگرده
مورد دوم
چون دستیه و ترسی نداره به نظر من میتونید ببریدش
سلام دوستان عزیز.جناب اسکندی عروس هام که تخم نزاشتن. دیروز بعد از ظهر 9 یا 10 بار نر سوار ماده شد که جفت گیری کنن هی با جیغ جیغ ماده نر رو پرت می کرد پایین و نمی زاشت جفت گیری کنن ولی بالا خره بعد 10 بار ماده راضی شد.نمی دونم چکار کنم دیگه.هر کاری که گفته بودید کردم.فق تنها کاری که نکردم لونه رو بر نداشتم اونم خانمم نزاشت می گه گناه دارن سردشون می شه و...*، من چکار کنم دیگه؟؟
سلام...اقا این جفت ما روی تخم نمیشینن 4 تا تخم دارن 3 روز اینا کردن فقط روزا نهایتا 3 ساعت میرن میشننن بقیه مدتا بیرونن شبا تا صبح بیرونن تخما رو بردارم؟واینکه بردارم دوباره کی تخم میزارن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)