آيا در زمان طي شدن سيكل بايد تعويض آب داشته باشم يا بعد از نگهداري ماهيان بايد سيفون رو انجام بدم؟![]()
آيا در زمان طي شدن سيكل بايد تعويض آب داشته باشم يا بعد از نگهداري ماهيان بايد سيفون رو انجام بدم؟![]()
اگر سیکل را با تعداد ماهی محدود و مناسب با حجم تانک شروع کنید و از تسریع کننده ها هم استفاده نمایید و در مدت زمان طی شدن سیکل از غذادهی زیاد خودداری کنید به صورتی که تعادل فاکتورهای آب حفظ شود نیازی به سیفون روزانه نیست و فقط خارج کردن باقی مانده غذا از کف تانک کفایت میکند.
در غیر اینصورت که متاسفانه اکثر دوستان موارد بالا را رعایت نیمکنند ، و برای جلوگیری از مسمومیت ماهیها با آمونیاک و نیتریت ،باید روزانه بین 40 تا 50 درصد سیفون داشته باشید.
سلام دوستان
امیدوارم که سوالم رو تو قسمت مربوطه مطرح کرده باشم
امروز موقع سیفون کردم اکواریوم متوجه شدم که داخل شن ها کرم یا انگل های خیلی ریز و سفیدی وجود دارند که تعدادشون هم متاسفانه خیلی زیاد هست.اولش فکر کردم ریشه ی کوچیک گیاهان هستش که کنده شده ولی دیدم دارن تو آب شنا میکنن. چون خیلی ریز بودن امکان عکس گرفتن ازشون نبود
این ها واسه اک ضرر دارن؟ اگه ضرر دارن چطور میتونم از تو اک حذفشون کنم؟
ممنون
سلام
اين كرمها در اثر تجمع باقيمانده غذا در بين شنها بوجود مي ايند و بي ضرر هستند. براي مدتي وعده هاي غذايي بخصوص اگر از تركيب دل استفده ميكنيد را كاهش دهيد بين شنها را حتمن با گراول كلينينگ خوب سيفون و تميز كنيد. استفاده از نمك به از بين رفتن اين كرمها كمك خواهد كرد. چون اشاره كردين تانك شما گياهي هست نميتوانم استفاده از كت فيش را به شما توصيه كنم چون براي مقابله با اين كرمها بسيار موثر است.
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 23rd December 2013 در ساعت 04:17 PM
سلام
جناب بهمنش عزيز ارادتمنديم
استفاده از كت فيش هايي كه فرمودين هم حتمن ميتونه كمك كنه ولي منظور من بيشتر كت فيش هايي بود كه دهان و مكش بسيار قوي دارند و ميتوانند باقيمانده غذا را به خوبي از بين شنها بيرون بكشند. مثل كت خالدار يا اسپاتد كه البته اينها همه چيز از جمله گياهان زيباي تانك را در عرض چند روز از ريشه درمياورند.
سلام
تا جایی ک یادمه ، مهرانه خانوم توی آکواریومشون شارک و کوریدوراس داشتن .
ب نظرتون هر دو این ماهیها نمیتونن توی پاکسازی این کرمها مفید باشن ؟؟؟
چون هردوی اینها جزو ماهیهای پرکار هستن .
فک کنم اگه مقدار غذایی ک ب ماهیا میدن رو کم کنن ، مشکلشون با وجود شارک و کوریدوراس حل شه .
البته شما اساتید بهتر میدونین .
ممنون از لطف همه ی دوستان
آقا رضا من تو تانکم شارک ندارم
یه کوریدوراس دارم و دو تا لجن خوار طلایی
غذا هم عذاهاش شرکتی میدم. بیومار و اگه اشتباه نکنم بکینز و لوفاک ریز
اگه نوبت غذادهی رو کم کنم و سیفون رو هفته ای یک بار انجام بدم مشکل برطرف میشه؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)