کاری نمیشه کرد نه شانس ندارم ناراحت شدم واقعا
کاری نمیشه کرد نه شانس ندارم ناراحت شدم واقعا
این ها نشونه ی مولد بودن نیست.میشه از جفتت یک عکس بگذاری؟البته نبایدنا امید باشی.این اتفاق ممکنه برای هرکسی پیش بیاد.شماهم که تجربه ی اولت هست ولی اگر مولد باشن واقعا ماده شاید شاید فرداتخم 5 رو بگذاره و به لونه برگرده.مدفوع ماده به چه صورته؟
مدفوع ماده یه مقدار ابکی و سبز و یه کمی سفیده..چند لحظه الان عکس میگیرم
اخه مرده اشنا بود گفت دفع قبل 3 تا تخم گذاشت جوجه هاشو یارو فروخت..گفت این سری هم 4 تا تخم گذاشتن
البته بگم مادم خودشو باد کرده پف داده خودشو
ویرایش توسط اسکندری : 23rd December 2013 در ساعت 11:26 AM
بهرحال ایشالا که راست گفته باشه.
اما بهتره قفس رو با یک روکش سفید از دو طرف کناری و بالا بپوشونی.پشت قفس هم که باید به دیوار باشه و اینجوری فقط جفت از جلوی قفس دید داره.خودت هم کمتر به کارشون سرک بکش و امید داشته باش که تخم دیگه ای هم ماده بگذاره و به این بهونه به لونه برگرده.هرچقدر بیشتر بهشون سرک بکشی بیشتر از رفتن به لونه سر باز میزنن.
چشم حتما ممنونم حتما انجام میدمبهرحال ایشالا که راست گفته باشه.
اما بهتره قفس رو با یک روکش سفید از دو طرف کناری و بالا بپوشونی.پشت قفس هم که باید به دیوار باشه و اینجوری فقط جفت از جلوی قفس دید داره.خودت هم کمتر به کارشون سرک بکش و امید داشته باش که تخم دیگه ای هم ماده بگذاره و به این بهونه به لونه برگرده.هرچقدر بیشتر بهشون سرک بکشی بیشتر از رفتن به لونه سر باز میزنن.
سلام
عروس من وابستگی شدیدی به ایینه داره با این حال که من براش اینه نمیزارم ولی کل خونه رو میگره که ایینه یا استیل پیدا کنه عکسش بیوفته داخلش تا شب هم همونجا میمونه پیش اون
چکارش کنم ؟ خیلی عادت بدیه به نظرم
سلام.بله وابستگی به آینه بسیار بد هست و به مرور باعث افسردگی و وابستگی شدید پرنده به آینه میشه.بهتره براش اسباب بازی چوبی فراهم کنید و باهاش بیشتر تمرین سخنگویی کنید.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.