سلام اشکان جان لذت بردم داداش خیلی زیبان
واقعا هرچی بگم کم گفتم
اشکان جان فروش هم دارید؟
ممنون
سلام :
بسیار زیبا هستند امیدوارم در کار تون موفق باشید
این هم عکس رد ملونم با بچه های سری جدیدش
![]()
بسیار زیباست دوست عزیز خسته نباشی امیدوارم همیشه تو کارت موفق باشی
در مورد تعداد تانک هایی که داری و تعداد ماهی های مولد یه اطلاعاتی بده در ضمن اینقدر نژاد ها رو با هم ترکیب نکن گرید بچه دیسکس ها پایین میاد هر چقدر یه نژاد خالص تر باشه با ارزش تره در ضمن یادت باشه مولد های تو در اینده همن بچه دیسکس ها هستند که اگه دورگه باشن نژاد مورد نظر رو دیگه نمیتونی به راحتی تکثیر کنی به نظر من دورگه گیری باید کاملا عمدی انجام بشه و اهداف ژنتیکی داشته باشه نه همین جوری ....
پاینده و شاد باشی
مهدی
در حال حاضر 50 تا اکواریوم دارم تو سالن که ابعادشون 40 50 100 هستش و 7 جفت دیسکس دارم که قبلا عکسهاشونو تو تاپیک گذاشتمبسیار زیباست دوست عزیز خسته نباشی امیدوارم همیشه تو کارت موفق باشی
در مورد تعداد تانک هایی که داری و تعداد ماهی های مولد یه اطلاعاتی بده در ضمن اینقدر نژاد ها رو با هم ترکیب نکن گرید بچه دیسکس ها پایین میاد هر چقدر یه نژاد خالص تر باشه با ارزش تره در ضمن یادت باشه مولد های تو در اینده همن بچه دیسکس ها هستند که اگه دورگه باشن نژاد مورد نظر رو دیگه نمیتونی به راحتی تکثیر کنی به نظر من دورگه گیری باید کاملا عمدی انجام بشه و اهداف ژنتیکی داشته باشه نه همین جوری ....
پاینده و شاد باشی
مهدی
من کلا یک جفت دیسکس دارم که هم نژاد نیستن که اونو به زودی ردشون میکنم میره
سلام
اینم عکس یه جفت گلدن البینو که تازه وارد های سالن هستن و یکم استرس دارن![]()
بسیار زیبا دلم نیومد به دکمه لایک بسنده کنم
ما رو در جریان تخم ریزی و تکثیر این ها هم قرار بده
مهدی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.