سلام اقا ابوالفضل خوبی
شناختی
حدس بزن ؟؟
سلام اقا ابوالفضل خوبی
شناختی
حدس بزن ؟؟
سلام
آقا ماشا الله چیه صدها هزار ماشاالله
خیلی جالب بود و احسنت به پشتکارتون فقط جسارتا همه اینها
رو تو خانه نگه میدارید؟ یا جای مخصوصی فراهم کردید؟
منتظر گزارشهای بعدی شما هستیم....
موفق باشید
سلام...
مخلصیم...
hdn هستید ؟
سلام بله در منزل نگهداری میکنم یه اتاق جدا دارند![]()
Hbk
نه hdn
اره دادا خودمم در مورد پرنده هات هم اونو نظر داده بودم بهت![]()
از اون سایت رفتی ! کوچ کردید اینجا ؟
سلام
دوستان با اخبار جدید اومدمالبته عکس ها مال قبلا هست از همون عکسای قبلی استفاده کردم چون عروسا تو لونه هستند و امکان عکس گرفتن نیست.
همه جفت اها از پرریزی بیرون اومدن به غیر از یکی از ماده های یکی از جفت ها...
این جفت که خاطرتون هست ؟ ماده خاکستری و نر ابلغ
این جفت 4 تخم گذاشت هر 4 تخم نطفه داشت و اولین جوجه متولد 92/9/26 می باشد و دومی امروز بیرون اومد 92/9/28
این جفت هم نر ماده خاکستری هست و نر ژن های لوتینو هم دارد گاهی جوجه لوتینو میده
این عروس ماده ماشالله بزرگترین عروس هلندی هست که تا به حال دیدم خیلی جثه بزرگی داره...
این عروس 9 تا تخم داره الان و فکر میکنم اولین جوجه با حساب کتابی که من کردم 7 دی به دنیا بیاد کندلینگ کردم 6 تا تخم ها نطفه داره
این جفت لوتینو نر و ماده مرواریدی ( گلباقالی )
امروز 92/9/28 اولین تخم رو گذاشته
این جفت نر ماده خاکستری
هر روز جفتگیری میکنند واسپرم دیگه برای عروس نر بیچاره نمونده ماده تو پر ریزی هست...
و باز هم جفت خاکستری دیگر
این جفت که از پرسیاا خانوم که معرف حضور بعضی از دوستان خریدم که خواهر برادر هستند
عروس ماده امروز چهارمین تخم رو گذاشت چک کردم 2 تا تخم نطفه داشته 3 مرحله کلا دارن 1- تخم نطفه داشته باشه که خداروشکر داشت 2- تخم تبدیل به جوجه سالم بشه 3- پدر و مادر شر و لوس بتونند جوجه رو بزرگ کنند
با این که تخم دارن ماده قفس رو برای تعویض دان اینا باز میکنم میاد بیرون عروس نرش هم از خدا خواسته از رو تخم بلند میشه میاد بیرون
![]()
سلام.به به مبارکه بسلامتی.ماشالا هزار ماشالا یه پا تکثیر کننده شدید واسه خودتون.میبینم که منتظر جوجه ی لوتینو نیستید!!!یشالا از جوجه ها اگر لوتینو ها سه تا به بالا شدن شیرینی چی میدی؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.