سلام
جوجه م دستور " بیا بالا " و " برو پایین " رو خیلی زود یاد گرفت و الان هم بدون جایزه این دوتا دستور رو انجام میده .
میخواستم بهش دور خودش چرخیدن رو یاد بدم ، واسه چرخیدن هم باید روی ی محیطی باشه ک جا کم نباشه دیگه .
دو سه روزی گذاشتمش روی میزم و باهاش تمرین کردم و الان 50% چرخیدن و یاد گرفته .
اما نمیخوام روی میزم بذارمش ، چون هم واسه خودش خطرناکه ، و هم واسه من .
ب خاطر همین گذاشتمش روی زمین تا باهاش تمرین کنم ، اما از رو دستم پایین نرفت لامصب . انگار میترسه . ی چند تا دونه ذرت و ارزن ک خیلی دوس داره گذاشتم زمین و جوجه رو نزدیک زمین کردم آروم آروم با ارزن و ذرت مشغول شد و چند دیقه ای رو زمین وایساد تا غذاشو بخوره ، اما تا غذاش تموم شد زود خودش و رسوند ب دستم و از دستم اومد بالا .
همین داستان رو چند دفعه تکرار کردم تا یواش یواش عادت کنه ، اما نکرد .
چ کنم ؟؟؟
سلام
دوستان امشب عروسم رو دستم یه پر زد ولی بد زد کتف راستش خورد به یه لبه
الان کتفش رو اویزون میکنه نه انگار کتف مال خودشه هی جیز جیز میکنه میخوامم دست بزنم بهش گاز شدید میگیره هی خودشم ور میره باش
حالا نمیدونم چی شده
چکار کنم ؟
سلام.طوطی ها علاقه ی شدیدی به نشستن توی بالاترین نقطه ی ممکن رو دارن.به همین دلیل تمایلی برای نشستن روی زمین نشون نمیدن.شما باید اول با همین روش غذا دادن روی زمین به نشستن روی زمین عادتش بدید بعد اقدام به آموزش چرخیدن کنید.شاید یکم این آموزش چون روی زمین قراره انجام بشه زمان بر باشه.سعی کنید موقع آموزش دادنش روی زمین خودتون هم روبه روش بشینید تا بفکر رسیدن به روی شونتون نیفته.
من فعلا قصد دارم ب روی زمین بودن عادت کنه . این چند دفعه ای هم ک با غذا خوردن گولش زدم ، اصلا ب فکر کار کردن باهاش نبودم .
اتفاقا واسه این ک من ازش بالاتر نباشم ، پیشش افقی خوابیدم تا ب فکر بالا اومدن نکنه .
ینی میفرمایین ، همین روال رو تکرار کنم تا عادت کنه ؟؟؟
الان یکی دو روزی هم هست ، بعضی وقتا ک میره روی شونه م ، بالهاشو باز میکنه و سعی داره بپره . این کارش هم عادیه ؟؟؟
اگه ی وقت بپره ، براش خطرناک نیس ؟؟؟ آخه هنوز ک پرواز کردن بلد نیس .
درمورد مصرف ذرت هم ، من ی روز در میون پنج شیش تا آبپز شده ش رو در اختیارش قرار میدم تعدادش خوبه ؟؟؟
سلام دوست عزیز
جسارتا خدمتتون عرض کنم فکر منظورم آقای اسکندری چیز دیگه بود و
طوطی سانان به خاطر فرم پا و عادتشون دوست دارن جاهای مرتفع و
مناسب باشند پس ربطی به حالت شما نداره.
بله پریدنش هم به خاطر استرس و عادت نداشتنه که
به مرور حل میشه.اگر تو محیط وسایل خطرناک نباشه و همچنین بهتره
شیشه های منزل هم جلوش پرده باشه که به اونها برخورد نکنه.
بله میتونید غذای متنوع بدهید تا مواد مورد نیاز بدنش به طور
کامل تامین شود.
موفق باشید
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)