ببخشید اقا مهدی میشه بفرمایید
چقدر پیت موس و هیومک خریدید؟
کمی خاک بلوط یعنی اینقدر که یه لایه نازک روشون رو بپوشونه یا کمتر؟
بعد
ورمی کمپست رو از این بسته بندی شرکتی ها خریدید
برند خاصیش مد نظرتون هست یا همشون یه جورن ؟ ( همینوطر پیت موس و هیومک)
ببخشید اقا مهدی میشه بفرمایید
چقدر پیت موس و هیومک خریدید؟
کمی خاک بلوط یعنی اینقدر که یه لایه نازک روشون رو بپوشونه یا کمتر؟
بعد
ورمی کمپست رو از این بسته بندی شرکتی ها خریدید
برند خاصیش مد نظرتون هست یا همشون یه جورن ؟ ( همینوطر پیت موس و هیومک)
سلام آقا دانیال . پیت موس هلندی استریل شده هست و هیومیک گرانولی رو با الک کردن خاکش رو گرفتم . هیچ مشکلی هم ایجاد نشده
نیم سانت پیت موس ریختم و هیومیک رو همونطور که فرمودی مثل بذر پاشیدن بکار بردم
ورمی کمپوست رو از شرکت تولیدی که در رشت بود خریدم ولی بعضی گلفروشی ها هم میفروشن
همه اینها با هم - مجموعه یک کود زیر بستر قوی رو تشکیل میدن و البته با هزینه ای بسیار کمتر از کودهای شرکتی خارجی
ویرایش توسط mahdi3000 : 16th December 2013 در ساعت 12:19 AM
واقعا خسته نباشید
میشه بفرمایید مجموع هزینه کود حدودا چقدر شد؟
به عنوان شن رودخونه ای روش میشه از شن عربی یا خاویاری هم استفاده کرد؟
بعد چرا اولش فقط یه مقدار پر کردید و چرا از اول کل تانک رو آب نمی کنید؟
با تشکر
اقا مهدی خاک رسم همینجوری ریختی یا ضد عفونی شد؟بد اگه اینا با هم مخلوط شه مشکل ایجاد میشه؟
ممنونم . کود زیر بستر 5000 هزار تومن هزینه برداشت
شن خاویاری و یا عربی هم خیلی خوبه . در رشت هیچکدوم از این شنها وجود نداره پس در نتیجه من از سنگریزه رودخونه ای 1 تا 3 میل تهیه کردم و البته درشتتر بودن که با الک مناسب جداشون کردم
اول 20 سانت آبگیری میکنیم تا با هوادهی شدید باکتریهای هوازی فعال شده رو هوارسانی کنیم و چون هر دو روز قراره که آب تعویض بشه پس نیازی نیست که تانک رو پر از آب کنیم و بعد مدتها وقت برای خالی کردن و پر کردن آب صرف کنیم . در مصرف آب هم صرفه جویی میشه
خاک رس رو چند روز در آفتاب تابستون خشک کردم و دوباره داخل تشت پلاستیکی تا دو ماه داخل آب نگهداری کردم و در این مدت 4 تا 5 بار آبش رو تعویض کردم و بعد از خشک کردن مجدد داخل کیسه تمیز نگهداری میکنم تا در تانکهایب مختلف ازش استفاده کنم . اما میشه از ریختن خاک رس چشم پوشی کرد چون ورمی کمپوست خودش خیلی قویه
تو این مدت فیلتر سطلی رو هم روشن می کنید؟
نور که نیازی نیست تو این مدت روشن باشه؟
تو مدت این یک ماه چون بستر مغذی هست و گیاهی تو تانک نیست تانک جلبک نمی زنه؟ یا طبق همون قاعده که گیاه میسوزه جلبک هم میسوزه؟
یه سوال دیگه هم این که شما تو تانکاتون بخاری من ندیدم سامپ هم ندارید که بخاد بخاری اونجا باشه! من فکر می کردم شاید بخاری زیر شنی باشه که الان تو عکس های بستر اون هم نبود!
میشه توضیح بفرمایید بخاری رو توسط گیاها و چوب ها یه جوری استتار می کنید یا قضیه چیز دیگه ای هستش
با تشکر
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 16th December 2013 در ساعت 12:57 AM
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)