واقعا که اکواریوم زیبایی است

واقعا که اکواریوم زیبایی است
دوست عزیز قیمت این تانک حودا چند است؟

ممنونم آقا شریفی . جلوی تانک ایواگومی میشه . عقب تانک مهدی گومی . شوخی کردم . منتظر گیاهم فعلابه به آقا مهدی عزیز
میبینم که باز هم در پی اینی که چشم های خسته مارو با طراحی های زیبات به وجد بیاری،واقعاً ازت ممنونم و یک خدا قوت با تمام وجود بهت تقدیم میکنم.
طراحی اولیه ات با وجود اینکه گیاه کار نکردی مثل همیشه عالیه و انتخاب اسم هم بسیار هوشمندانه.
فکر میکنم تصمیم داری ایواگومی کارکنی که چوبها بیشتر به چشم بیان،درسته؟
ارادت
ممنونم آقا . حدودا 1 میلیون و 200 هزار فکر کنم خرج برداره

آقا مهدی البته شاید جاش اینجا نباشه ولی خوب حالا که بحث چینش های مختلف و ... شد
میگم اگه لطف کنید تو یه تاپیک راجع به روش ها وسبک ها و تکنیک های مختلفی که آکواریم های گیاهی رو چینش می کنند توضیح بدید خیلی میتونه مفید باشه
من هرچی سرچ کردم تو پارسی پت فقط ایینو تونستم پیدا کنم
http://www.parsipet.ir/thread14053.html
ممنون از شما
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 7th December 2013 در ساعت 12:21 AM

سلام
مبارک باشه مهدی آقا
این تانک هم مثل بقیه نمونه میشه انشالله![]()

سلام دوستان نازنین / سلامی ویژه هم خدمت مهدی عزیزآقا مهدی البته شاید جاش اینجا نباشه ولی خوب حالا که بحث چینش های مختلف و ... شد
میگم اگه لطف کنید تو یه تاپیک راجع به روش ها وسبک ها و تکنیک های مختلفی که آکواریم های گیاهی رو چینش می کنند توضیح بدید خیلی میتونه مفید باشه
من هرچی سرچ کردم تو پارسی پت فقط ایینو تونستم پیدا کنم
http://www.parsipet.ir/thread14053.html
ممنون از شما
موافقم در رابطه با پیشنهاد ایشون منم در حد تجربیات خودم اگه کمکی از دستم بر بیاد انجام وظیفه میکنم
تو دیزاین و چیدمان چون خودم یکی از کسایی هستم که 2 ماه یه بار آک رو میریزه به هم طرح های گوناگونی دارم که اگه استاد مهدی بگن ارائه میدم البته فراموش نشه ما پیش مهدی جان شاگردی بیش نیستیم
با آرزوی موفقیت

سلام آقا مازیار . شما لطف داری . در مورد دکورهای مختلف تانکهای گیاهی و نحوه انجامشون در این تاپیک راهنمایی تصویری صورت گرفته :http://www.parsipet.ir/thread12070.htmlسلام دوستان نازنین / سلامی ویژه هم خدمت مهدی عزیز
موافقم در رابطه با پیشنهاد ایشون منم در حد تجربیات خودم اگه کمکی از دستم بر بیاد انجام وظیفه میکنم
تو دیزاین و چیدمان چون خودم یکی از کسایی هستم که 2 ماه یه بار آک رو میریزه به هم طرح های گوناگونی دارم که اگه استاد مهدی بگن ارائه میدم البته فراموش نشه ما پیش مهدی جان شاگردی بیش نیستیم
با آرزوی موفقیت
بازم سعی میکنم نحوه اجرای دکورهای جدیدتری رو ارائه بدم
موفق باشی

سلام مهدی جان خوبی ، بستر جی بی ال آکوا بیسیس باید شست بعد استفاده کرد؟ یا همون بریزم و بعد هم مانادو بریزم روی اون ممنون میشم راهنمایی کنید.... راستی مهدی جان سنگ ها از کوه بیارم میشه استفاده کرد یا باید حتما واسه رودخونه باشه؟ همیشه موفق باشی

سلام آقا . ممنونم . کود بستر آکوا بیسیس بدون شستن کف تانک ریخته میشه ولی مانادو رو باید چند بار بشوری خاکش بره
سنگ از کوه بیاری مشکلی نیست ولی با سرکه آزمایش کن که آهکی نباشه . رگه های قرمز هم نداشته باشه
سئوالات در باره بستر رو لطفا اینجا مطرح کن که همه ببینن و زودتر جواب بگیری . مرسی
موفق باشی
انتخاب سریع یک انجمن

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.