در ضمن تانک منم سایزش اینه 130 طول عرض 45 و ارتفاع 80 که 75 تا آبگیری شده به نظرتون من دو ردیف 120 سانتی ال ای دی باید بگیرم؟
در ضمن تانک منم سایزش اینه 130 طول عرض 45 و ارتفاع 80 که 75 تا آبگیری شده به نظرتون من دو ردیف 120 سانتی ال ای دی باید بگیرم؟
از چینی بودنش خبر ندارم ولی خود اقای علیزاده هم از همین ال ای دی ها توی تانک ریفی که داخل مغازشون دارن داره استفاده میکنه و ازشون راضی هست .
شما از تایمر استفاده میکنید؟من تا حالا از دو نوع تایمر از اینایی که بصورت کیت میباشد استفاده کردم اصلا راضیم نکرد.![]()
نه متاسفانه تایمر ندارم و به همین خاط مشکل زیادی دارم البته تایمر خوب باز هم آقای علیزاده داره که فکر کنم دوسه روز پیش بود آورده بودن خیلی هم باکیفیت هست ولی میگفت 300 هزار تومان که با جیب کارمندی ما نمیخونهولی کیفیتش خیلی خوبه .
پس چجوری نور تانکتون رو خاموش روشن میکنید وقتی که سر کار میرین؟![]()
سلام
من خودم مدتهاس از این تایمر ها استفاده می کنم
هم سادس هم خوب جواب میده
ظارهاً آلمانیه و خیلی هم فکر کنم قیمتش رویایی نباشه
اکثر ااکتریکی ها دارن
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 14th December 2013 در ساعت 01:45 PM
فقط لام آبی رو ساعت 12:30 رئیس خونه روشن میکنهبقیه رو هم خودم وقتی از سر کار میام روشن میکنم مواقعی هم که نیستم رئیس دیگه وارد شدن و اونها رو هم روشن میکنن واسه همین گفتم که با مشکلات زیادی رو برو هستم.
سلام جناب بهمنش
تو زاهدان فکر نکنم کسی داشته باشه .برای ال ای دیها جون کندم کسی نفهمید چی میخام آخرش از تهران سفارش دادم واسه همین میگم وضع شما تهرانیها از ما بهتره.
سلام
تایمر آنالوگ چیز خاصی نیست
بگردید فکر کنم همونجا هم بتونید پیدا کنید
نهایتاً میتونید تو گوگل سرچ کنید با شرکتش تلفن بزنید بپرسید نمایندگی داره یا میتونه ارسال کنه ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.