نه 6 ماه راه افتاده من فکر کنم از این نورهای غیر استاندارد ال ای دی باشه چون فسفات و سیلیکاتم رو تست زدم خیلی پایینه نزدیک صفره. بلنی میداس نمیتونه تو تمیزی ماسه ها تاثیری بزاره ؟؟![]()
منم زیاد قسط نگه داری از ریف رو ندارم و فقط دوست دارم شقایق نگه دارم به نظر شما چه نوری مناسبه برای نگه داری شقایق؟سلام
به فکر تهیه موجساز باشید یدونه موجساز خیلی کمه و نمیتونید تو همه جایه اکواریوم جریان داشته باشین
از فکر تهیه ریف بگزرین هم هزینه هاتون رو میبره بالا و هم باید به فکر تهیه تجهیزات بهتر نسبت به چیزایی که
دارین باشین.چیدمانتون خیلی خوب نمیاد به نظرم و شاید به خاطر عرض کمتون باشه
در کل من باشم پولو هزینه ریف کردن اکواریوم نمیکنم و از فیش اونلی بودن اکواریوم لذت میبرم
سلام دوست عزیز
به نظر بنده از لامپهای ال ای دی استفاده کنید . من خودم از تهران تهیه کردم از فروشگاه مرکزی دلتا مارین آقای علیزاده و الان در حدود دو سه ماهی هست که دارم استفاده میکنم و مرجانها نسبت به قبل خیلی بهتر باز میشن البته مرجانهای خیلی تخصصی و سختی ندارم ماشروم دارم از همونهایی که شما دارید و همچنین پلیپ کرم لول مرجان بابل و یک دونه مرجان گلکسی هم دارم که در حال مرگ بود که مجانی آوردمش توی تانک و الان خدا رو شکر حالش بهتره .
در کل ال ای دی هایی که توی فروشگاه دلتامارین هست رو خودشون ساختن و از لحاظ کیفیت در حد مطلوبی هست .
البته از مدیران سایت عذر میخام اگه این کارم باعث تبلیغ شد .
من چند ردیف میخوام واسه این تانک شما الان سیستم نورتون چیه؟سلام دوست عزیز
به نظر بنده از لامپهای ال ای دی استفاده کنید . من خودم از تهران تهیه کردم از فروشگاه مرکزی دلتا مارین آقای علیزاده و الان در حدود دو سه ماهی هست که دارم استفاده میکنم و مرجانها نسبت به قبل خیلی بهتر باز میشن البته مرجانهای خیلی تخصصی و سختی ندارم ماشروم دارم از همونهایی که شما دارید و همچنین پلیپ کرم لول مرجان بابل و یک دونه مرجان گلکسی هم دارم که در حال مرگ بود که مجانی آوردمش توی تانک و الان خدا رو شکر حالش بهتره .
در کل ال ای دی هایی که توی فروشگاه دلتامارین هست رو خودشون ساختن و از لحاظ کیفیت در حد مطلوبی هست .
البته از مدیران سایت عذر میخام اگه این کارم باعث تبلیغ شد .
در ضمن یه سوال دیگر خدمت شما داشتم و اون اینه که شما الان چند وقته این ال ای دی ها رو روی سیستمتون نصب کردین و راضی هستین ازشون من به مغازه آقا پویا خیلی نزدیکم میتونم برم پیشش و چند بار ازشون خرید کردم مثل همین ماشرومی که تو عکس دیدین
من میخواستم بدونم واستون چند در اومد این ال ای دی ها لطفا قیمت رو بهم پیام خصوصی کنید.
ممنون![]()
تانک من 100طول 40 عرض 60ارتفاع که 50تاش آبگیری شده .
و برای این ابعاد یک پبل 60 سانتی ساخته شده سفارش دادم که 4 تا ال ای دی رویال بلو آبی و 8عدد سفید 20000 کلوین داره و البته من یک لامپ مهتابی معمولی ماهیران دارم که اول اون رو روشن میکنم و بعد یک لامپ سفید 60 سانتی 10000 کلوین رو روشن میکنم و بعد از نیم ساعت هم ال ای دیها رو و بعد از 6 ساعت روشنایی ال ای دی ها با فاصله نیم ساعت الی بیست دقیقه لامپها رو به صورت بر عکس روشن شدن خاموش میکنم .
شما که توی تهران هستید وضعتون از ما شهرستانیها خیلی بهتر هست .بهتون پیشنهاد میکنم یه سری به فروشگاه دلتا بزنید اونجا در سایزهای مختلف پنل ال ای دی ساختن و هر کدوم که مناسب برای تانک شما باشه رو میتونید انتخاب کنید .
البته ال ای دی ها برای من 180 در اومد با کرایه ولی خوب در عوض به طول عمرش ارزش داره دیگه نمیتونستم هر 9 ماه لامپهای مهتابی رو عوض کنم .
ال ای دی هاش چینی است یا خیلی کیفیتشون خوبه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.