دوستان 1 متال 14000 یک متال 20000 آکوت مدیک
4 تا اکتنیک جی بی ال
آبی همگی
150 وات
خوبه واسه تانک 120*46*70
مشکلی نیس همش آبی باسه؟
سلام. بهتر که دوتا متال کلوینش باهم یکی باشه تا همه جای تانک نورش یکی بشه و هر طرف واسه خودش یک تاثیر جداگانه نداشته باشه روی ریف یا لایوراگ این جوری هم که میگن مثه این که نور 20000 همه ای نیاز های ریف رو تامین نمیکنه در بحث فتوسنتز واکتنیک بهتر از 20000 عمل میکنه .دوتا14000 بگیر با دوتا اکتنیک کافیه .
سلام میخواستم بدونم کدوم یک از قابهای زیر برای تانک من مناسب تره در ضمن به علت تولید زیاد گرما و تبخیر زیاد آب نمیخوام سراغ متال برم رفته بودم تو مغازه کاردینال بهم گفتش الان متال دیگه منسوخ شده کسی استفاده نمیکنه الان قاب مهتابی کلوین دار ماهیران دارم 680 تومن خودش باهاش ریفم نگه داشته بود.گفت تا 1 سال هم مهتابی ها کار میکنه اگه روزی 8 ساعت روشن باشه!آیا درست گفته؟
در ضمن قاب دایمکسم داشت میگفت 430 تومن کدوم بهنره؟
ابعاد تانک 120طول عرض45 70 ارتفاع
در ضمن یکی هم قاب متال 120 سانت با لامپش دست دوم بود میگفت 500 تومن آیا این مناسبه قیمتش یا گرون میگه؟![]()
برای تانک با ارتفاع 70 اگه مهتابی بزارید از ریف هایی که معمولا کف قرار میگیند محروم میشید
اگه متال منصوخ شده ازشون نپرسید برای تانکهای با ارتفاع بالا چی جایگزین شده؟!!؟
عمر مفید مهتابی نهایتاً 9 ماه باشه ( البته اصلش قبلا 6 ماه بود حالا شنیدم بعضی جاها تا 9 ماه هم توصیه کردن) ولی دیگه قطعاً یک سال نیستش!
سلام میخواستم بدونم اگه میشه ساعات برنامه ریزی شده برای روشن شدن لامپها را به ترتیب بگید مثلا نور سفید چند ساعت باید روشن باشه نور آبی همین طور بعد واسه شب باید مون لایت بزارم از چه لامپی باید استفاده شه؟
همچنین آقای بهمنش منظور شما چه نوع مرجانهایی بود که گفتین تو کف نمیتونم بزارم اگه مهتابی بگیرم؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)