میخوام نسب 1 به 4 ارزن کتان اضافه کنم و 1 به 5 شاهدونه خوب هست؟
1به 4 ارزن و کاتن درسته و همیشگی هست
اما 1به 5 شاهدونه یک مقدار زیاده و بهتره هفت تخم استفاده شه که فواید دیگه ای هم داره باقیه دانه هاش
اگرم استفاده کردی فقط تا موقع تخم گذاری استفداده کنید چون بعد اون تحریک به جفتگیری و تخم گذاری مجدد میشن و ممکنه به تخمها و جوجه ها اسیب بزنن
من مخلوط رو دست کردم خیلی هم دوست دارند مخصوصا شاهدونه رو1به 4 ارزن و کاتن درسته و همیشگی هست
اما 1به 5 شاهدونه یک مقدار زیاده و بهتره هفت تخم استفاده شه که فواید دیگه ای هم داره باقیه دانه هاش
اگرم استفاده کردی فقط تا موقع تخم گذاری استفداده کنید چون بعد اون تحریک به جفتگیری و تخم گذاری مجدد میشن و ممکنه به تخمها و جوجه ها اسیب بزنن
مرغ عشق های من الان دو تا جوجه دارن (بالای ده روز)
پرنده ماده میره داخل لونه و با پر و بالش به دیوار لونه ضربه میزنه.تقریبا کل روز این کار رو انجام میده.
دلیلش چیه؟
سلام دوستان
من یه سوالی دارم لطفا اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه ممنون میشم
یکی از مرغای عشقای من چند روزی هست که یکی از پاهاشو موقع نشستن بالا میگیره و اگرم بالا نگیره مشخصه سعی میکنه وزنشو رو اون پاش نندازه دلیلش چی می تونه باشه؟ ما پاشو بررسی کردیم نه کبودی داره نه زخم احساس میکنیم مثلا حالت بی حسی داره اینا چهارتا جوجه هستن که باهم توی قفسن و تقریبا چند روزی ام هست که اون سه تای دیگه همش این یکی رو میزنن مخصوصا یکیشون که گاهی ما جداشون میکنیم حالا یه عکس هم از وضعیتی که پاشو بالا گرفته میذارم دوستان راهنمایی کنین لطفا پرنده ی بیچاره داره اذیت میشه![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.