سلام
آقا ناصر تبریک میگم جز اینم ازت انتظار نمیره
سلام
آقا ناصر تبریک میگم جز اینم ازت انتظار نمیره
ممنون پوریا عزیز..بابت نظرات سازنده.و خیلی خوشحالم .که در جمع دوستانی با علم و باتجربه قرار گرفتم ..بابت بچه ها حق با شماست ..تعدادتانک ام کم بود .که دارم به 20 تا 25 عدد تانک میرسونم..و در باره ماده فلاور .جفت زدن این دو بیشتر یک کنجکاوی بود..وگرنه نره زد زد عالی دارم .که هیولایی هست واسه خودش .مد نظرم هست با اون جفت بزنم...این رو بدون اغراق عرض میکنم به پای مصطفی نه کسی میرسه توی ایران نه خواد رسید ...با تشکر
علی اقا گل ممنون ...شما همیشه به بنده لطف داشتی
خواهش ميكنم ناصر جن عكس از نره اگه ميتوني بزار روحمون پس شاد بشه
سلام حاج ناصر
اقا تبریک می گم بسیار عالی امیدوارم همه بچه ها چشم سفید و بیگ هد در بیان
بچه های اولی هم که عالی امیدوارم شما اقا مصطفی بچه های تولید کنید که تولید کننده های خارجی بیان از شما فلاور بخرند البته مطمئنن یه روزی همچین اتفاقی هم میفته
اقا وسطی ها که در اومدن انشالله
اقا از اون خوش کلای که عکس نذاشتی هم برامون عکس بزرا دیگه
اقا پوریا ..اول رد کامفا مقدم تره ...این جمعه که میاد از هر دو عکس میزارم
اقا مصطفی جزء سلاطین فلاور هست ....سلام حاج ناصر
اقا تبریک می گم بسیار عالی امیدوارم همه بچه ها چشم سفید و بیگ هد در بیان
بچه های اولی هم که عالی امیدوارم شما اقا مصطفی بچه های تولید کنید که تولید کننده های خارجی بیان از شما فلاور بخرند البته مطمئنن یه روزی همچین اتفاقی هم میفته
اقا وسطی ها که در اومدن انشالله
اقا از اون خوش کلای که عکس نذاشتی هم برامون عکس بزرا دیگه
ممنون سعید جان.ولی نمی تو نی نظرم رو در مورد صندلی اتشین عوض کنی
آقا این ماهی چقدر سن داره؟
سلام ناصر عزیز
از اینکه به من لطف داری ممنونتم بابت ماده ایم که برام فرستادی تشکر میکنم ازت
اقا ماده ها عالی هستند
اقا برای جدا کردن بچه ها من تصمیم دارم از ظرف های 6 لیتری پلاستیکی شفاف از جنس بطری های نوشابه استفاده کنم توصیه میکنم اگه مشکل جا داری شما هم اینکار رو بکن
وظیفه هست،اقا مصطفی،،،،،فکر کنم برای جدا سازی بچه ها مد نظرت این باشه،،،به نظرت جواب میده
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.