براي دونه ها همين مخلوط ارزن و تخم كتون كافيه. البته ميتونيد ارزن ريز و ارزن درشت رو بصورت مخلوط با تخم كتان مخلوط كنيد
براي تنوع و تقويت بهتر ميتونيد در هفته يك بار از دونه هاي ديگه هم استفاده كنيد ولي قبلش مطمئن بشيد كه مناسب فصل هست يا نه. مثلا تخم كاهو و تخم خرفه چون طبع سرد دارن تو فصل گرما به پرنده ها ميدن. تو اين فصل ميتونيد بهشون تخم شلغم بديد كه طبع گرمي هم داره
مرغ عشق ماده من حدود سه هفته ای میشه قدرت پروازش کم شده که الان بیش از یک متر نمی توانه بیشتر پرواز کنه!!! در خوراک و رفتار هیچ تغییری نکرده فقط یک مدتی هست که کمی چاق شده و بالای منقارش که قبلا سفید بود داره کم کم به رنگ صورتی تیره مایل به قهوه ای میشه( البته هنوز نصفش سفید هست) ولی جنس نر کاملا در اتاق پرواز می کنه... حالا با این تفاسیر آیا مشکل خاصی مثل نوعی بیماری ممکنه داشته باشه و یا طبیعی هست؟؟؟
سلام
مرغ عشقم ک حدس میزنم مادست چند وقنه نر رو خیلی میزنه!
فیبرشم داره رنگ میگیره ب نظر من ک داره ب ابی روشن میزنه اما هنوز شک دارم...ک نکنه نر باشه!
و یه سوال دیگه مرغ عشق نرم سه روزه تو لکه...مدفوعشم شل و ابکیه اما رنگش تغییر نکرده....غذا هم خوب میخوره من بهشون...گندم خیس خورده..جعفری...کاهو...ارزن و سیب زمینی پخته گاهی میدم...
همش خوابه و دیگه نمی خونه خیلی نگرانم...خوب چکش کردم ترشحیم از بینی یا چشمش نداره...
به یه دکتری گفتم مشکلشو گفت گندم بده!!!
در صورتیکه قبل از اینم میدادم بهشون
اینم ماده هه
![]()
اخه تا برم نزدیک خودشو جم میکنه :/
منظورم از تو لک رفتن اروم و بی صدا و بی تحرک شدن بود!!!!!!!!
این عکسشه....ب نظر خوب میاد اما پرای شکمشو کامل پف میده اینجا یکم معلومه
خیلیم فوضولو شلوغ بود الان اصلا صداش در نمیاد
گاهیم یه حالتی داره انگار داره بالا میاره...خمیازه نیستا....خیلی شدید تر از اون گردنشو انحنا میده و میکشه
![]()
اخه جایی ک ما هستیم دکتر خوبی برای پرندگان نیست...چیزی نمیدونن...میترسم ببرم یه چیز بدن بدتر شه
کاری نیست ک خودم بتونم انجام بدم؟![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)