سلام دوستان
این هم چندتا عکس جدید
92.09.08
سمت راست
وسط
سمت چپ
![]()
سلام دوستان
این هم چندتا عکس جدید
92.09.08
سمت راست
وسط
سمت چپ
![]()
این چمنها که رشدشون نسبتاً تو تانک من کمه و متاسفانه جلبک هم زده
ده تا ماهی رنگین کمان باله ریسمانی هم اضافه کردم که خیلی دوستشون دارم و رنگشون داره تو تانک من به نما میاد ( اول رنگشون کاملاً سفید بود )
![]()
سلام
ماشالله رشد گیاهاتون خوبه.
چمن سوزنی هم اگه اشتباه نکنم رشدش کنده ولی جلبک داشتنش رو باید رفع کنید . میگو آمانو گزینه مناسبیه.
راستی از اون کود مایعی که گرفته بودی استفاده می کنی؟ atis
اوضاعش چطوریاست؟
الان چه کودهایی استفاده می کنی ؟(لطفا با دوزش مصرفش)
شاد و پیروز باشی
تبریک میگم، خیلی تانکتون سرحال و خوب شده
دیگه کم کم به فکر زیاد کردن تراکم گیاه هایه تانکنون باشیم و حرسشون کنین خیـــــــــلی بهتر هم میشه حتما
در کل موفق باشین ...![]()
![]()
![]()
سلام
میگوی آمانو متاسفانه هنوز ندیدم تو مشهد ، گردش آب رو بیشتر کردم از جلبکها کم شد
من یه هفتس دارم روزی 10 میل میزنم تو تانک چون انواع جلبکها رو تو تانک داشتم که تو توضیحات بیشترشنوشته کمبود مواد مغذی
من فکر میکنم برایت ول قلابیه و از اون هفته که آتیس رو میزنم هم جلبک کم شده و هم رشد گیاهها بهتر شدن ولی یه چیز دیگه هم هست چون تانک من تازه راه اندازی شده روی هیچ کدوم از این موارد نمیشه به طور قطع نظر داد مثلا میشه گفت روتالا ها تازه ریشه کردن و ریششون به بستر رسیده و رشدی که تو این یه هفته کردن تو یه ماه پیش نکرده بودن
کود دهی :
همه روزانه
برایت ول مولتی روزی 9 قطره
آتیس 10 میل
کلات آهن روزی 10 قطره
ممنون دوست گرامی
پشت قرمزها رو دوبار تا حالا حرس کردم ولی روتالا ها تازه جون گرفتن و اونهایی رو که تا آخر هفته به روی آب میرسن باید حرس کنم و تراکم رو زیاد کنم
سلام بر علیرضای عزیزم
اقا بسیار زیبا و چشم نواز شده تانکتون. تبریک میگم.
علیرضا جان یه چمن خوب هم اگه اضافه کنی که عالی میشه.
ارادتمندم.
سلام جناب نوروزی عزیز
اقا تبریک می گم بسیار زیبا و چشم نواز
امیدوارم همیشه ازش لذت ببرید
ولی سمت راستش قشنگتره ها![]()
سلام وحید جان
خیلی ممنون
متاسفانه تو مشهد یه نفر بیشتر گیاه نداره اونم در حقیقت چیز خاصی نداره !
سلام سعید آقا
ممنون
گیاههای سمت راست تو همین یه هفته یه هو قد کشیدن و فکر میکنم تمرکز نور متال اون سمته ، احتمال داره برم مهتابی pl بگیرم و متال رو بردارم تا نور در تمام تانک یکسان بشه
سلام دوستان
متال رو به خاطر اینکه نورش تمام تانک رو نمیگرفت برداشتم و یه pl چهار تایی 36 وات گذاشتم ، نور در تمام تانک تقریباً برابر شد و انشالله از مقدار جلبک کم بشه
گیاهها زیر نور pl
گیاهها زیر نور متال
![]()
سلام علیرضا .. به نظر میرسه تمام تانک روشنایی یکدستی پیدا کرده .. امیدوارم مشکل حل بشه..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)