سلام ماده من برای لونه درست کردن و تخم کردن خیلی عجله داره انقد که اصلا اجازه جفت خوردن نمیده همش میخواد لونه درست کنه با یه نر دیگم زدم تخم ها دو بار بی نطفه بود چاره کار چیه؟ اگه ماده نطفه نداشته باشه نشونش چیه؟
خب برای اینکه جفت بخوره بعد تتخم کنه راهی هست؟
سلام دوستان از کجا بفهمیم که قناریه نر از نطفه افتاده یا هنوز نطفه داره؟؟؟
سلام
معمولا قناری نر رو با 3 ماده مختلف و اماده و امتحان شده در زمان مستی جفت میندازند و اگر هر 3 ماده تخم بذارند و تخمها نگیره مشخصه اصلی در نداشتن نطفه برای قناری نر هستش که این کار 99% درست جواب داده
و با ازمایش دی ان ای در قناری که هزینه زیادی داره این تست رو انجام میشه داد که 100% جواب داده
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سلام دوست من راستی یه قناری دارم که اصلا اماده نمیشهسلام
معمولا قناری نر رو با 3 ماده مختلف و اماده و امتحان شده در زمان مستی جفت میندازند و اگر هر 3 ماده تخم بذارند و تخمها نگیره مشخصه اصلی در نداشتن نطفه برای قناری نر هستش که این کار 99% درست جواب داده
و با ازمایش دی ان ای در قناری که هزینه زیادی داره این تست رو انجام میشه داد که 100% جواب داده
اصلا معلوم نیست که نره یا ماده
برای اماده سازی قناری ماده چه مقدار تخم مرغ ابپز باید بهش بدم به قناری نر هم باید داد
سلام
برای تقویت قناری با مخلوطی از سفید و زرده تخم مرغ همراه با 1.2 از پوست تخم مرغ و هویج رنده شده و ابگیری شده قبل از جفت انداختن یک روز در میان به اندازه 2 بنده انگشت کفایت میکنه برای تقویت بهتر و بیشتر زمانی که در روز قصد دادن این مخلوط رو داشتید 2 قطره مولتی ویتامین قناری و به اندازه 1.4 از کل محتوا تخم خرفه اضافه کنید برای پرندها مفید و ایمن سازی در مقابل بیماری است
برای پرنده نر هم این مخلوط لازم و مفید هستش
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.