مشکلی نداره دوست عزیز این نوع کرمها به دلیل اینکه جای نسبتا تمیز تری دارند و تغذیشون بهتره می تونید استفاده کنید مشکلی نداره ااقا مصطفی هم در این مورد راهنمایی کردن و گفتن که مشکلی نداره فقط در استفاده از کرم خاکی طبق اون شرایطی که فرمودن استفاده کنید
سعی کنید ماهیتون رو به غذاهای خشک هم عادت بدین
سلام
از بین غذاهای شرکتی برای دبوسی چه نوع غذاهایی رو پیشنهاد می کنید ؟(با توجه به گوارش ضعیف انها)
شما می تونید از بازار غذاهای مخصوص افریقایی ها رو تهیه کنید غذاهایی که کیفیت دار بوده امتحان خودشونو پس دادن
مثل سرا و جی بی ال و تترا
نمونه هایی که شرکت سرا برای این ماهی ها زده این دوتا غذا هستن که حاوی مقدار زیادی اسپیرولینا هست بسیار مناسب برای این ماهی
sera granugreen و sera flora
یا غذاهای jbl مثل JBL novorift که مختص به ترفئوسها هست
پس بگردید تو بازار می تونید غذاهای اختصاصی رو گیر بیارید
دوستان عزیز ماهیان من دچار ورم شکمی شده اند در مورد تغذیه چیکار کنم لطفا یک راه اضطراری بهم نشان دهید الان کلی استرس دارند
دوست عزیز حداقل یه مقدار توضیحات در مورد ماهی ها ونوع و مقدار تغذیه هم می دادید
فعلا غذا به هیچ عنوان به ماهیاتون ندید دما رو تا 30 بالا ببرید
عکس از ماهی ها و همراه با توضیحات کلی در مورد ماهی ها و نوع و مقدار تغذیه و مدفوع ماهی در قسمت بیماری ها بزارید تا دوستان بتونند راهنمایتون کنند دوستعزیز
سلام دوست عزیز ماهی های من گیاهخوار و از گوپی بگیر تا بزرگشون گلدفیش هستند در یک آکواریم بزرگ هستند به تعداد 25 غذا هم از غذاهای بسته بندی خشک استفاده میکنم مدفوع آنها طبیعی اما خیلی کم شده است یعنی انگار مدفوع نمیکنند امروز یک ماهی فروش به من یک کپسول دست ساز داد که بریزم توی آب و من ریختم گفت فردا 1-3 و بعد از اون هر 4 روز یک سوم آب رو سیفون کن تا رنگ زرد آن ازبین برود شکمشون ورم کرده انگار تپل شدند دمای آبم بالا بود اما گفتند بیارم روی 27 علایم کرم روده دارند امروز یکیشون تشنج کرد و مرد و یکی دیگه بیحاله انگار گیجه برای کاهش سریع امونیاک و ازت یک آمپول خارجی داد ریختم توی آب
سلام دوستان گرامی
من یه راهنمایی میخواستم در مورد تغذیه سیچلاید های امریکایی..
من میکس دل و میگو و سیر اماده کردم یک غذای خشک دارم که صبح غذایه خشک میدم و شب دل .(کلا 2 وعده تو 24 ساعت)
ماهیام تقریبا 3 بندی ان چند وعده میتونم بهشون غذا بدم که هم مریض نشن هم سایز بشن؟؟؟!!! (سیفون مرتب هم دارم)
با تشکر![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)