آره منم زورم میاد مدام انقدر بدم واسه یهذره پوشال... آخه یکی دوبار که نیس...!آره دیگه خوب میخورن یونجه رو نسبتا اما از اون غذای دیگه هنوز نخوردن... عکس غذاش رو میذارم که ببینین میشناسین یا نه.
عمو می دونی که من خودم ابگوشت بار می زارم هرروز پس مشکلی ندارم نوش جان
راستی به خوکچه هاتون کلم ندید اصلا براشون خوب نیست دامپزشک ما از اول گفت کاهو ندم گفت توی مزرعه که سم جونده می زنن توش می مونه ضمن اینکه هیچ خاصیت غذایی هم براشون نداره ظرف آب هم از همین ظرف پنیر یا ظرف حلورده هست گرده کوچیکه براشون می زارم تاحالا که نریختنش خیلی هم دوستدارن که اینطوری اب بخورن یونجه رو که جارو می کنناما خیار بهشون بدید خیلی دوست دارن البته اندازه نه زیاد خیار ویتامین سی هم داره البته مقدارش مثل جعفری و گوجه و فلفل نیست اما کلا ویتامین داره براشون خوبه دعا کنید من تا اخر هفته دیگه بتونم سرو سامان بگیرم شاید طرح منزل خوکچه ها جواب گو باشه برای شما هم به درد بخوره
حمید جان اوایل شاید ازش استفاده صحیح نکنن و اب نخورن اما بعد از یه مدت متوجه روش درست استفاده ازش میشن!
شما براشون بذار باشه،خودشون بعد از چند وقت به نتیجه میرسن باهاش!
راستش من هم فکر کردم که هممون از یونجه اطلاع داریم،منتها از انجایی که حمید جان نمیدونستن گفتم کار از محکم کاری عیب نمیکنه!سلام شادی جان من بخاطر اینکه فکر کردم دیگه هممون قضیه گوجه فرنگی رو میدونیم اسمی ازش نیاوردم . منظورم از تفننی این بود که مثلا میوه وسبزیجاتی که میدیم به خوکچه بخاطر تنوع هستش مثلا من که کلم هرروز واجب نیست بدم بهش یا تربچه که هرروز نمیدم بعضی وقتا میدم که تنوع بشه تو جیره غذاییشون . یونجه و گوجه فرنگی پای ثابت تغذیه خوکچه هایه منه البته فلفل دلمه هم هرروز هست . مثلا من کاهو نمیدم اصلا . خب آب میخورن حسابی از ظرف آبشون نیاز نمیبینم کاهو و خیار بدم بهشون . ظرف آبم ازاین ساچمه ای ها هستش . امیدوارمرفع ابهام کرده باشم .
ابهامی در کار نبود که بخواد رفع بشه!
بچه ها 2 تا خواهش دارم
اولی از همتون که خوکچه دارین: مریم عزیز،نیما جان و حمید جان ؛بی زحمت چند تا عکس از جایگاه خوکچه هاتون که درست کردین بذارین توی این تاپیک تا بقیه دوستان که میخوان بسازن بتونن از خلاقیت های خوب شما ایده بگیرن:
http://www.parsipet.ir/thread12127.html
خواهش بعدیم هم اینه که لطفا وقتی میخواین جواب چند تا پست رو بدین از نقل قول چندگانه استفاده کنید
مفصل انگشتم منهدم شد از بس پست ها طولانیه،اونطوری توی فضای تاپیک هم صرفه جویی میشه!!
مـــــرســــــــی
مفصل انگشاتت خسته نباشه عزیزمحمید جان اوایل شاید ازش استفاده صحیح نکنن و اب نخورن اما بعد از یه مدت متوجه روش درست استفاده ازش میشن!
راستش من هم فکر کردم که هممون از یونجه اطلاع داریم،منتها از انجایی که حمید جان نمیدونستن گفتم کار از محکم کاری عیب نمیکنه!
بچه ها 2 تا خواهش دارم
اولی از همتون که خوکچه دارین: مریم عزیز،نیما جان و حمید جان ؛بی زحمت چند تا عکس از جایگاه خوکچه هاتون که درست کردین بذارین توی این تاپیک تا بقیه دوستان که میخوان بسازن بتونن از خلاقیت های خوب شما ایده بگیرن:
خواهش بعدیم هم اینه که لطفا وقتی میخواین جواب چند تا پست رو بدین از نقل قول چندگانه استفاده کنید
مفصل انگشتم منهدم شد از بس پست ها طولانیه،اونطوری توی فضای تاپیک هم صرفه جویی میشه!!
مـــــرســــــــیوالا من هنوز اواره هستم چشم هرموقع اومدم و از شرایط مناسب جاشون مطمئن شدم عکس می زارم مال من با بقیه فرق داره
![]()
دوتا عکس پیدا کردم خیلی جالب بود گفتم بزارم شماهم ببین
حمید دومیه خیلی توپه!
اگه میشد اینو بسازی دیگه راحت نرو مادرو جدا میکردی......
فقط بعدش توام مثه من تو اتاقت جا نمیشدی
![]()
چشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـم چشـــــــــــــــــــــــ ــــــــم سردار...حمید جان اوایل شاید ازش استفاده صحیح نکنن و اب نخورن اما بعد از یه مدت متوجه روش درست استفاده ازش میشن!
راستش من هم فکر کردم که هممون از یونجه اطلاع داریم،منتها از انجایی که حمید جان نمیدونستن گفتم کار از محکم کاری عیب نمیکنه!
بچه ها 2 تا خواهش دارم
مـــــرســــــــی![]()
نه بابا این که همه اتقم رو اشغال میکنه... خودم چی پس؟ آها فهمیدم... خودمم تو همین خونه ای قراره بسازم میخوابم اصنشم![]()
اول باید صبر کنم فلون بزرگتر بشه... چون از سوراخای قفسه ها جامیشه میاد بیرون![]()
پیترم کوچولوئه میاد بیرون شب اول که در رفت داغون شدم تا از زیر کمد کشیدمش بیرون تا یه هفته باهام قهر بود... ورداشتم دورتا دور قفس به ارتفاع قدش چندلایه چسب بسته بندی کشیدم الان خیالم راحته
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.