سلام...
یه عروس نر 2 ساله فکر کنم + یه جوجه نزدیک 7-8 ماهه دارم...
جدا از همن... قفس روی هم هستن....
این جوجه عروسی با سرلاک بزرگ کردم همش عادت داره بیاد بیرون .... سر صدا زیاد میکنه....
سلام رو میگه...
میخوام بوس بده رو باهاش تمرین کنم... وقتی صدا رو میذارم براش همش سلام میده
باهم میارمشون بیرون.... این باعث نمیشه جوجه وحشی بشه یا حرف زدن رو دیگه کار نکنه؟؟؟
نر 2 ساله پرز از اولش زیاد میریخت... اب هم میذارم براش انگار پراش روغنی هیچ تاثیری نداره.... تی با اب پاشم خیس میکردمش به زور خیس میشد
سلام.پرنده ی وحشی به رام زیاد روی خوش نشون نمیده.از طرفی اگر کنار هم باشن ممکنه روی رام بودن اون که رام هست هم تاثیر بگذاره.بهتره پیش هم نباشن.
بهتره به زور هم پرنده رو خیس نکنید.عصبی میشه.نهایتا از یک فاصله ی سی سانتی اسپری کنید آب رو بهش.اون هم دو هفته یکبار توی زمستون.طبیعت پرنده رو که نمیشه تغییرداد.
سلام آقای اسکندری
یه سوال توی گفته هاتون دارم که گفتین :
نری که تک بوده تازمانیکه حضور ماده ای که جفت داره روحس کنه محاله جفت بخوره باماده ی دیگه ای
این موضوع همیشه صادق نیس ولی طوری گفتین انگار همیشه اینطوره
همچنین راجع به روش دورآشنایی من هم موافق هستم با شما ... که بیشتر به آمادگی پرنده نر و ماده و اینکه از هم خوششون بیاد یا نه برمیگرده تا خوده اون روش
حالا میخواستم ببینم اگه شما یه پرنده نر و ماده تقریبا آماده داشته باشین چطور اینارو جفت میکنین؟
اگه میشه با جزییات بفرمایین تمام مراحل جفت زنی که انجام میدین رو
(فرض کنید نر و ماده وایت فیس هستن و کار کمی مشکلتر است )
ممنونم
سلام.
در مورد قضیه ی نری که تک بوده تازمانیکه حضور ماده ای که جفت داره روحس کنه محاله جفت بخوره باماده ی دیگه ای
باید خدمتت عرض کنم در مورد نر این دوستمون که نر تنهاشون ماده ی جفت دیگه ای رو انتخاب کرده بود کاملا صدق میکرد و شک هم نکنید.اگر ایشون صدبار دیگه هم ماده ی اون نر تنهارو عوض کنه باز نر سعی در رسیدن به اون ماده ی دلخواهش رو داره.درجریان هستید که در صورت امکان جفت یابی در طوطی ها انتخابی هست مگر در اسارت که به زور جفت رو قبول میکنن اونم از سر مستی.احتمالا قضیه ی دوستمون رو کامل نخوندید در مورد مراحل جفت زدن هم باید خدمتت عرض کنم من معمولا وقتی بخوام جفت بندازم به تعداد جفتهایی که بخوام بندازم باهم نر و ماده ی تک میخرم و توی قفس بزرگ میندازم تا خودشون جفتشون رو انتخاب کنن.بعد جداشون میکنم توی قفس های مستقل.اما اگر ماده ای گیرم بیاد بخصوص ماده ی وایت،که چند ماه هم جفت نداشته باشه فورا با یک نر وایت میندازم توی یک قفس.اینم عرض کنم که نرهای وایت رو هیچ وقت با ماده های خاکستری نمیندازم وحتی الامکان سعی میکنم تک نگه دارم تا به محض جفت انداختن با ماده ی آماده ی خوش رنگ بخصوص وایت سریع جفت بخورن.ضمنا به نظر من بعد از نر خاکستری نر وایت بسیار راحت تر از باقی رنگ ها جفت میخوره.کلاتوی جفت انداختن طوطی ها بیشتر مشکل از عدم پذیرش نر از سوی ماده هست که طولانی میشه تکثیرشون.به همین دلیلم هست که توی پرنده ای مثل کاسکو در صورت عدم پذیرش نر ممکنه حتی ماده نر تحمیلی رو بکشه.
ویرایش توسط اسکندری : 19th November 2013 در ساعت 03:45 PM
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)