پرکنیش من صبح ها خونه نیستم وبعد از ظهر ها اصلاپر کنی نمیکنه و روز های اول که اوردمش روزی 2تا پر کف قفس میدیدم ولی الان اصلا نمیبینم پرهای سینش هم خیلی پر تر شو و راستی وقتی پر ارایی میکنه پر های سینش رو باز میکنه ولی نمیکنه این مشکلی که نداره؟؟؟؟
پرکنیش من صبح ها خونه نیستم وبعد از ظهر ها اصلاپر کنی نمیکنه و روز های اول که اوردمش روزی 2تا پر کف قفس میدیدم ولی الان اصلا نمیبینم پرهای سینش هم خیلی پر تر شو و راستی وقتی پر ارایی میکنه پر های سینش رو باز میکنه ولی نمیکنه این مشکلی که نداره؟؟؟؟
خدا رو شکر . خیلی حواست باشه .صبح ها که نیستی هم بگو خواهرت حواسش باشه .نه طوطی ها که می خوان پرآرایی کنن یکم پراشون باز می کنن .این پرکنی نیست .:smile (204):
سلام دوستان باتشکر از سپده خانم وشکیرا خانم به خاطر این لینکی که گذاشتن
منم براش از این بند های میوه گذاشتم و خیلی خوشش اومد ولی خیلی زود ناکارش کرد بطوری که تا وصلش کردم میخواستم عکس بندازم هویجش رو کنند![]()
سلام
خیلی خوبه هرچه قدر که بتونی با هر وسیله ای که شده سرش راگرم کنی بیشتر بهش کمک کردی ....
سلام خدمت دوستان امروز با اجازه ی بچه ها بعد از9روز سیلور رو اوردم بیرون خودم براش چوب نشیمنگاه درست کردم وامروز صبح دیگه سقف قفس رو برداشتم و خیلی خوشش اومد و چندین بار به داخل قفس مرفت غذا میخورد و میومد روی قفس .راستی اشکال نداره تمام روز سقف قفس رو بردارم؟؟؟؟
با
![]()
اگه هرروز سقفشو كامل برداري و يكروز نتوني اينكارو بكني بهش ضربه روحي ميخوره و ممكنه بدتر بشه.
روزي2-3ساعت بياريش بيرون كافيه.راستي نسبت به روز اول كه اومد خونتون بدتر شده ها؟؟؟؟؟؟
میلاد جان فکر نکنم بدتر شده باشه چون این هفته 7-8تا پر بیشتر نکنده وشما از لحاظ پر میگید بدتر شده ؟؟
راستی بچه ها چه بازی هایی بیرون از قفس وجود داره ؟؟؟:smile (66):
سلام
اینکه از قفس بیرون باشه یا نه بستگی به خودت داره فقط یادت باشه که اگر به چیزی عادت کنه سخت می تونی اون عادت را بر طرف کنی ها....این مسئله در مورد طوطی شما به خاطر شرایط خاصی که داره از سایر طوطی ها مهم تر است
چرا اسباب بازی به دیوار قفس نمی بینم ؟؟؟؟؟؟ :smile (134):
قرار شد که همیشه سر گرم باشه حتی اگر هم شده خودت اسباب بازی درست کنی این کار را انجام بده شما با اسباب بازی می تونی چه داخل قفس و چه خارج قفس سرگرمش کنی فرقی نمیکنه که
من به خطر اینکه عکس بندازم بیرون اوردم اخه اسباب بازی هاش خیلی ساده است و دستسازه ولی خیلی سرگرمش میکنن و من برای سرگرم کردنش از شاخه ی درخت توت استفاده میکنم ولی قبلش خوب میشورمش مشکلی که نداره؟؟ ایا کار خاصی نمیتونم براش شروع کنم اخه تقریبا دیگه به من وبرادرم عادت کرده و از کجا شروع کنم ؟/؟
اینم سیلور درحال بازی کردن بااسباب بازی های دستساز
با عرض معذرت به خاطر کیفیت بد عکس ها
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.