جناب اسکندری
ممنون از راهنمایتون
خوب این دقیقا همون چیزیه که ازش مترسم
اگر من ماده رو بندازم کنار این نره که با هم جفت بخورن (( تازه اگر جفت بخورن )) الا که این جفت خراب میشه
در ضمن از کجا معلوم که نر جفتم با اون ماده تک جفت بخوره ؟
جناب اسکندری
ممنون از راهنمایتون
خوب این دقیقا همون چیزیه که ازش مترسم
اگر من ماده رو بندازم کنار این نره که با هم جفت بخورن (( تازه اگر جفت بخورن )) الا که این جفت خراب میشه
در ضمن از کجا معلوم که نر جفتم با اون ماده تک جفت بخوره ؟
سلام دوستان
دوستان من یه عروس خریدم تقریبا 2 هفته دارمش و دستی و اهلی هم هست سنش 3 ماهه حدودا
ولی توی خونه میترسه روی دست نمیاد توی مغازه میومد ولی اینجا نه
چکار کنم بهم اعتماد کنه ؟ چقدر طول میکشه ؟ البته این سه روز اخری رفتم شهرستان خونه تنهاش گذاشتم
با سلام خدمت شما دوستان گرانقدر
نظر به لطف شما دوستان عزیز تا اینجا تونستم عروس هلندی خودم رو بزرگ کنم و بتونم تا 4 ماهگیشو به سلامت برسونم !!
که البته خیلی خیلی هم دشواری کشیدیم !
و اما یک سوال بسیار مهم !!
چجوری بهش حرف زدن یاد بدم ؟؟ باهاش کار میکنم اما تا حالا هیچ صحبتی نکرده و خیلی خیلی کم سر و صدا میکنه !
فقط بعضی موقع ها یکم جیغ های بلند میزنه و بعد دیگه هیچی !!
کار خاصی باید باهاش بکنم ؟؟ یا خودش یاد میگیره ؟
سلام ایا جوجه نر دوماهه با ی ماده یک سال و چهار ماهه رو توی قفس باشن چ مشکلی پیش میاد بزارم کنار هم یا جدا باشن ممنون
سلام.ارتفاع قفسش خیلی به زمین نزدیکه.حداقل یک متر بیاریدش بالاتر.بعد اینکه الان موقع خیلی خوبیه برای رام کردنش.بجز دو تا شاه پر اولی باقی رو کوتاه کنید تا نتونه از رام شدن فرار کنه با پرواز کردن.
اجازه بدید بعد از قیچی شدن بال هاش از قفس خودش بیاد بیرون و بعد انگشتتون رو جلوی سینش نگه دارید و آروم فشار بیارید تا بیاد روی دست.ممکنه چند باری فرار کنه اما بعد از چند روز ترسش از دست میریزه و میاد روی دست.بعد دائم انگشت دستتون رو جلوش پله کنید تا مثل نردبان بالا بره تا ترسش از بین بره و راحت روی دست بیاد.عروس خیلی سریع رام میشه و روی دست میاد.ولی باید حوصله کنید وصبور باشید در مقابلش.
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 19 مهمان ها)