ممنون از وقتی که گذاشتید و راهنمایی هاتون.چشم سریعا پیش دامپزشک میبرمش.
سلام یه راهنمایی میخواستم
من یه جفت عروس دارم که تخم هم میذارن و شکل خدا مشکل ندارن
یه عروس نر داشتم که مست بود و تو یه قفس تنها بود
چند وقت پیش از تو قفسش اومده بود بیرون و رفته بود کنار قفس اون جفته نشسته بود و با مادش نوک و کله میدادن
رفتاراشون شبیه رفتار جفت گیری بود
بعد من رفتم یه ماده مست گرفتم برای اون عروس نر تنهام
اما با اینکه تقریبا دو ماه میگذره انگار هیچ علاقه ای به هم ندارن
اینم بگم که تقریبا دو هفته از هم جدا بودن و فقط صدای هم رو میشنیدن بعد پیش هم انداختم
هنوزم وقتی اون نر رو میذارم کنار قفس اون جفته مادش فوری میاد میشنه کنار این نره
چکار کنم ؟
بندازمشون تو یه قفس که جفت بخورن با هم ؟
میترسم اون یکی جفتم خراب بشه و دیگه تخم نذاره
بله جفتشون ماده گل باقالین
نری که تنهابوده محاله باماده ی جدیدجفت بخوره.بهتره باهمون ماده ی قدیمی جفت بندازی وماده جدید رو بانرقدیمی جفت بندازی.هرچند اگرمیتونی جفت قدیمی رو جایی قراربده که هیچ دیدی نسبت به نروماده ی جدیدنداشته باشن شاید ماده ی جدید روبعنوان جفت پذیرفت.
ارسال شده از GT-S5830i با استفاده از تپاتالک 2
دقیق متوجه منظورتون نمیشم
یعنی اون نره که تنها بوده دیگه به هیچ وجه جفت نمیخوره ؟
میشه دقیق تره توضیح بدین
منظورتون از جدید و قدیم چیه
منظورم اینه که نری که تک بوده تازمانیکه حضور ماده ای که جفت داره روحس کنه محاله جفت بخوره باماده ی دیگه ای.پس یاباید باهمون ماده ی جفت دار جفتش بندازید یا با این ماده ی جدید جایی بذاریدش که به هیچ وجه حضور این ماده ی جفت دار رو حس نکنه تا جفت بشن.
جناب اسکندری شما روش دور آشنایی رو توصیه نمی کنید؟
به نظر شما وقت تلف کردن هستش؟
بله.کاملا مردوده چون اصلا ربطی به طوطی نداره ومربوط به قناری هست.شمادوتا جوجه هم بااین روش میتونی جفت بندازی چون تاوقتی حضورهمدیگروحس کنن انقدرسروصداراه میندازن که تابه هم برسن دیگه آروم بشن!شاید چندنفری شانسی از سر مستی پرنده ی مادشون اینطوری به نتیجه رسیده باشن ولی این حرفاصدمن یک غاز رو کسایی درآوردن که توعمرشون تاحالا یکبارجفت ننداختن.طوطی هامغزفعالی دارن وهمینطور احساس!تاجفت رو نپسندن محاله جفت بشن.همه چیز به آمادگی بدنی وبلوغ نروماده برمیگرده جفت خوردن.اگرجفت انداختن انقدساده بود که باید یکساله توی تکثیرهمه طوطیا خودکفا میشدیم!
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)