سلام.پیشنهاد میکنم با آب ولرم حمامش کنید تا پرها تمیز بشن ولی اگر خیلی اوضاعشون خرابه میتونیدخیلی سریع پرهای کهنه رو بکشیدتا جاشون دوباره پرهای جدید در بیاد.
وقتی جوجه بود خریدمش الان حدود ده ماهشه.اره ماه پیش خودم کوتاه کردم.برای مشکل هضمش داروی خاصی میتونم بهش بدم؟
تغذیش چیه؟توی این یک ماهه ی اخیر خیلی مستی نمیکرد که بخواد دائم بخونه؟همینجوری که نمیشه دارو تجویز کرد.این یک ظلم هست درحق پرندتون.باید از مدفوعش نمونه برداری بشه تا براساس نیازبدنش آنتی بیوتیک تجویز بشه.
واسش هفت تخم میزارم.البته گندمم هفته ای دو بار بهش میدم.میوه اصلن نمیخوره.جز انار و دونه میوه ها مثل پرتقال.برنجم شدیدا دوست داشت ولی مثل تخم مرغ هر وقت که می خوره اسهال میگرفت که بهش دیگه نمیدم.کلا همیشه سرحال بود و کلی حرف میزد مخصوصا صبح ها با شبا ولی تو این هفته کاملا ساکت شده.
بهش فعلا هفت تخم ندید.پرتقال کم بهش بدید ولی تا زمانیکه به کلینیک ببریدش قطع نکنید.توی این هفته سرما نخورده؟فقط چرت میزنه؟واسش هفت تخم میزارم.البته گندمم هفته ای دو بار بهش میدم.میوه اصلن نمیخوره.جز انار و دونه میوه ها مثل پرتقال.برنجم شدیدا دوست داشت ولی مثل تخم مرغ هر وقت که می خوره اسهال میگرفت که بهش دیگه نمیدم.کلا همیشه سرحال بود و کلی حرف میزد مخصوصا صبح ها با شبا ولی تو این هفته کاملا ساکت شده.
سرما که نه ولی هفته پبش اسهال گرفته بود که ماست با آبش قاطی کردم تا فرداش خوب شد که فکر میکنم به خاطر برنج بود.اره فقط چرت میزنه خودشو پف می کنه و کلن ساکته این پرنده ای بود که چون اصلن تو قفس نبود تمام خونه رو گشت میزد و الان رو شونه ما هم در حال چرت زدنه
پس فعلا همون ارزن و تخم کتانو بهش بدم تا ببرمش کلینیک؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.