جناب اسکندری لطف میکنید جواب بنده رو بدید. لینک فیلم هم در پست 6145 واستون گذاشتم.
با تشکر
جناب اسکندری لطف میکنید جواب بنده رو بدید. لینک فیلم هم در پست 6145 واستون گذاشتم.
با تشکر
از کجا بفهمم رشدشون کامل شده ؟
از چیزی نمی ترسه خوشش میاد همه جا رو بگرده به شدت فضول و بازیگوشه
و یه چیز بد اینه که آقایی که صاحبش بود از جوحگی ایشون رو بیرون قفس نگه داشته فقط شبا میرفته تو قفس الان ما که میزاریمش تو قفس نیم ساعت نشده شروع می کنه جیغ زدن و بی قراری و بدو بدو کردن و بعد هم بالهاش رو باز می کنه هی سر و سینه اش رو بالا پایین می کنه انقدر جیغ و داد و هیاهو می کنه تا بیاریمش بیرون
آهان یه چیز دیگه چطور می تونم بهش بفهمونم که به یه چیزی نباید دست بزنه ؟ چون اینطور که این چند روز فهمیدیم عاشق طلاست و به محض اینکه میاد بیرون شروع میکنه به کشیدن گوشواره ها و گردنبند من که خب هم آلوده اس برای خودش خوب نیست هم والا گوش من رو هم زخم کرده
سلام آقای اسکندری چند روزی دسترسیشون به نت محدود شده انشالا از امروز بیشتر میان سوالتون رو هم جواب میدن
بهتره کم کم به تو قفس بودن عادتش بدید و ساعت بیرون بودنشو به مرور کم کنید
وقتی جیغ و داد میکنه نیاریدش بیرون و بهش محل نگذارید
نمیتونید اینو کامل بهش یاد بدید بهتره گوشواره و گردنبندتونو در بیارید
در مورد پرهاش هم به ساقه پرها نگاه کنید قرمزه و توش خون هست
هروقت رشدش کامل بشه اون رگهای خونی دیگه وجود نداره و ساقه حالت تو خالی پیدا میکنه
سلام بنظرتون این عروس خوبیه میخوام بگیرمش
![]()
سلام جوجه ای ک بالاس چند قیمتش می ارزه
فیلم رو در آپارات آپلود میکنم و لینک شو قرار میدم. عروس ماده پرریزی داره جناب اسکندری.
امروز بهشون بلال دادم. حسابی هم خوردن.
فقط یک چیزی مدفوع عروس نر که تا دیروز سبز بود امروز قهوه ایی روشن شدن بود. البته دیروز حسابی تخم مرغ خورده. مشکلی خاصی نداره؟
حال و روزش از چند روز قبل خیلی بهتر هستش.تقریبآ سرحال تر ولی باز در ساعتی در روز میاد کف قفس کز میکنه و سرش و میبره لای بالش.
یک نکته:
جناب اسکندری این عروس نر تازه گرفتم عروس نر قبلیم روی عوض ش کردم با این نر.
نر خیلی مستی بود 2روز اول گذاشتمش توی قفس صبح تا شب میخوند. یک دفع مریض شد.
سوالم اینه این کز کردن ممکنه واسه محیط جدید باشه؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)