چون حجم آب پایینی دارند .. و بخوان یه چیز جمع و جور برای نانو جمع کنن 100 برابر هزینه کل تانک رو باید بپردازند..
صادق مشکلی نیست وقتی تانک روشن شد تو هم کودهاتو اضافه کن.. با دوز کم شروع کن یههو نریز..
سلام مهدی آقا
من الآن فلورین مولتی برایت ول ، کود کلات آهن و کود آتیس که قبلاً عکسش رو گذاشتم تهیه کردم
میشه راهنمایی کنید که چطور استفاده کنم مثلآ هر روز از یک کدوم 10 میل برای صد لیتر یا هر روز از همش هر کدوم 5 میل برای 200 لیتر
در آینده هم کریستالون تهیه بشه اون رو هم بفرمایید تا دیگه درباره این موضوع مزاحم نشم.
ممنون از راهنمایی شما
من میخوام یه اکواریم گیاهی با بستر دست ساز با مهتابی حرفه ای بدون co2 راه بندازم به نظ شما چند درصد احتمال به دست اوردن نتیجه وجود داره
سلام آقای نوروزی . اون کود فلورین مولتی برایت ول واسه یکسالتون باید کافی باشه چون دوز مصرفیش خیلی بصرفه هست . دوز روزانه هر 6 قطره برای 200 لیتر آب . کود کلات آهن یک روز در میون 4 میل با سرنگ واسه 200 لیتر آب
آتیس رو هم فعلا استفاده نکنید . کریستالون هم نیازی نیست چون برایت ول دارید
شما مراحمید . سئوال و جواب هم خوشم میاد و هیچ جای نگرانی نیست
موفق باشی
راجع به بستر دست ساز روشهای مختلف در این تاپیک درج شده لطفا مطالعه کن : http://www.parsipet.ir/thread12888.html
بدون دی اکسید همیشه با جلبکهای مختلف درگیر میشید
من یک تانک به همین شکل دارم که هر چند روز با مسواک و تیغ جلبک هارو پاک میکنم . اگر حال و حوصله و وقتش رو داری درست کن
موفق باشی
صادق جون گیاه وقتی فتوسنتز میکنه نور و دی اکسید رو میگیره ..
وقتی فقط نور بتابه و دی اکسید نباشه این وسط فقط یه سری جلبک نامرئی به شدت میتونند رشد کنند که بعدا سبز میشن و باقیه ماجرا..
اما وقتی دی اکسید داری و مقدار کم تزریق میکنی یه سری از جلبکهای دیگه این وسط رشد میکنند ..
وقتی دی اکسید زیاد تزریق کنی و نور کم باشه باز هم همون داستانه ..
وقتی نور زیاد باشه دی اکسید زیاد .. اینبار خاص ترین و زجر آور ترین جلبکها سراغت میان چون اینبار ایراد از جای دیگه اس ..
مثل سیکل .. فسفات و ...
اما ته حرف من اینه که بدون نور مناسب و دی اکسید پایدار ( منظورم غیر از دست سازه .. کپسول .. رگلاتور .. دفیوژر )
خیلی خیلی خیلی سخت نتیجه میده کار ..
نتیجه بده هم گیاهایی ضعیف .. با استایل بد رو خواهیم دید ..
تجربه من یه نفر که همین بوده ..
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)