علیک
شما اول یکی دوجای دیگه تست بزن و باید شروع کنید به آزمایش چیزهای مختلف ببینید چه چیزی باعث بالا رفتن نیترات میشه با وجود داشتن رف ، مثلاً تمام نخودیها رو در بیارید بعد 3-4 روز تست کنید ببینید چه تغییری کرده ؟
در ضمن الآن نیترات بالا میره یا ثابته ؟
نیتراتم الان ثابت هست.هر بار تعویض اب کم تر می شود......
البته من 2 تا 25 درصد تعویض داشتم که لایو راک اضافه کردم دوباره رفت خیلی بالا
هفته گذشته 30 درصد تعویض داشتم که یک مقدار امد پایین.الان هم تست نزدم عصری تست می زنم ببینم چه طور شده
الان تست زدم نیترات ثابته،ولی انگوری های رفیجویمم با سرعت وحشتناک رشد می کنند
به نظر شما اینها چی هستند روی سنگام؟؟؟؟؟
![]()
خوب خوبه دیگه شما با سیفون به حدود15-20 برسونیدش رف خودش کنترل میکنه و اون لایوراکها تصفیه شده نبودن به همین دلیل نیترات رفته بالا اگه تست فسفات هم بزنید اون هم رفته بالا
همون سیانو هست....
2روز بود چراغ ها خاموش بودن صبح روشن کردم دیدم کرولاین ها کم رنگ شدند تا الان روشن گذاشتم دیدم خوب شدند
ولی سیانو ها هیچی سالم و سر حال هستند....
چند روز اینده خونه نیستم کلا خاموش می کنم راه دیگه ای هست؟؟؟؟
آره دیگه اگه کلن نور رو خاموش نگه دارین کرولاین ها از بین میرن به مرور به نظرم زمان نوردهی رو کم کنین الان چون نیترات و فسفات بالاس به این صورت شده با دستی چیزی هم میتونین از بین ببرین اگه مقدارشون کمه! جریان اون قسمتم بیشتر کنین اگه امکان داره
فسفات اب تست بزن
مشکل از فسفات
نور دهی کم کن جریان اب زیاد کن
اگر روی یک تیکه لایوراک اونو در بیار تمیز کن
ولتاژ رو کم کردم
موج سازمم به سلامتی پره شکسته 1500 سویو گیر نمی اد(پرشو چسبودنم ولی امشب خاموش کردم تا روشنش کردم دوباره شکست)
روی چند تا سنگ هست، اتفاقا دقیقا روی سنگی سیانو زده که موج ساز اونجا بود....
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.