سلام دوست عزیز انگار من اجازه آپلود عکس ندارم چون هرچی تلاش کردم ایجاد آلبوم برای من امکان نداشت اگه راه حل دیگه ای برای قراردادن عکس هست لطفا راهنمایی کنید
باتشکر
سلام دوست عزیز انگار من اجازه آپلود عکس ندارم چون هرچی تلاش کردم ایجاد آلبوم برای من امکان نداشت اگه راه حل دیگه ای برای قراردادن عکس هست لطفا راهنمایی کنید
باتشکر
سلام دوست عزیز مراحل رو باید به این صورت طی کنید
http://www.parsipet.ir/thread13094.html
دوست عزیز انجام شد امیدوارم درست انجامداده باشم ممنون از راهنماییتون
دوست من من یه تاپیک جدید توی بخش ماهیهای آکواریوم گیاهی ایجاد کردم همراه با عکس و توضیحاتی که فرموده بودید امیدوارم ببینید و من رو راهنمایی کنین ممنون میشم دوست عزیز
سلام
سوال در مورد لامپ مناسب گیاه:
امروز رفتم دنبال لامپ صورتی رنگ برای تانک گیاهی. لامپ های t5 و fpl موجود تماما به رنگ های سفید و سبز و آبی و قرمز بودند و اصلا گفتند صورتی تولید نمی شه.
رنگ قرمزش رو که روشن کرد ، با رنگ لامپ t8 صورتی من که مخصوص گیاهه فرق داشت و نسبت به این کاملا قرمز بود.
دوستانی که از این لامپ ها برای تانکشون استفاده می کنند ، آیا همین لامپ قرمز رو گرفتند ؟
در صورت امکان یه عکس از لامپ روشن قرار بدید.
با تشکر
شاد و پیروز باشید.
سلام دوستان
این چه میگویی هستش و آیا این حلزونها سیبی هستند ( برای تانک گیاهی مناسبند یا نه )؟
![]()
سلام
ممنون
لامپ هایی که دوستان ازشون بعنوان لامپ صورتی استفاده می کنند از همیناست؟
در مورد کلوین هم درست متوجه نشدم منظورتون از 2700 کلوین چی بود. روی لامپ ها نوشته بود 6400 کلوین.
با توجه به کارایی شون و قیمتش خرید و استفادش می ارزه؟
( لامپ fpl با طول 41 سانت رو 10.000 می گفتند و می گفتند عمرشون چند برایر زیر کابینتی هاست. زیر کابینتی t5 با طول 58 سانت رو 18.000 می گفتند . من لامپ صورتی رو 6 ماه پیش خریدم 35.000 )
باز هم کلی سوال شد . ببخشید.
شاد و پیروز باشید
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)