سلا م به دوست عزيزو استادم آقا مهدي
آقا ميگم يه دوره طراحي تانك گياهي بزار ....واقعا" زيبا شده دستت درد نكنه . ما كه از ديدنش لذت برديم . موفق باشيد
![]()
سلا م به دوست عزيزو استادم آقا مهدي
آقا ميگم يه دوره طراحي تانك گياهي بزار ....واقعا" زيبا شده دستت درد نكنه . ما كه از ديدنش لذت برديم . موفق باشيد
![]()
سلام آقا مهدی
با وجود اینکه بیشتر عکسها رو قبلاً دیده بودم ولی الآن که دوباره نگاه کردم برام تازگی داشت و کلی لذت بردم ، واقعاً عالی هستند
به قول ما مشهدیها ، دمت گرم
سلام استاد
اقا بنده هم تبریک می گم واقعا همینطور که علی اقا گفتن هر بار عکسهارو میبینم برام تازگی دارن
بسیار زیبا و جذاب
تانک زیبا عکاسی که عالی این می شه که عکسها بسیار زیبا و دلنشین هستند
سلام . مرسی علیرضا جان شما لطف داری . لطفا از تانک جدیدت عکس بزار ببینیم چه تغییراتی کرده
موفق باشی
سلام آقا علیرضا . لطف داری عزیز . ممنونم . دم شما هم گرم . منتظر دیدن تانک گیاهی شما هم هستیم . ببینیم نگهداری تانک شور سختتره یا تانک پلانت
موفق باشی
سلام آقا سعید . قوربون شما . واسه دوستان مایه میزاریم که لذت ببرن . پی گیر عکسهای زیبای شما هم هستیم
موفق باشی
سلام
اقا خراب تانکهای گیاهیت شدم کارت حرف نداره همینجوری گذری البومتو دیدم کف کردمفردا همشو کامل می بینم ...
امیدوارم همیشه موفق باشی...
سلام دوستان
این تانک 15 لیتریه که داخلش گیاه آلترنانترا کاشتم و بسترش هم دست سازه داخل حیاط توی سایه گذاشتم . گیاهاش نور و دی اکسید رو از هوای آزاد تامین میکنن
این تشت پلاستیکی هم داخل انباری معطل بود منم بکارش گرفتم . ارتفاعش 28 سانته . بستر دست ساز و گیاهاش دو نوع از کریپتوکورین . ببین کی ما رو از خونه بندازن بیرون
![]()
واقعا نمی دونم چی بگم![]()
![]()
کارتون حرف نداره
من فک کنم اگه می خاستن بیرونتون کنن تا حالا صد مرتبه بیرونتون کردن ولی حتما ارزش کارتون رو درک کردن
ایشالا که موفق باشین
واقعا تبریک می گم![]()
![]()
![]()
خیلی زیباست
واقعا لذت بردیم
میشه راجه بع این کود دست ساز که فرمودید یه مقدار توضیح بدید
از چه چیزایی و به چه مقدار استفاده کردید و کلا چطوری درست میشه
با تشکر
ممنونم دوست عزیز . بله خانواده منم به آکواریوم گیاهی علاقه دارن واسه همین فعلا توی خونه موندگارم
مرسی صادق جان . لطف داری . وقتی کود بستر و بستر کمیاب و گرون میشه دیگه نمیشه دست رو دست گذاشت و کاری نکرد . واسه چند تا از تانکهایی که در انباری دارم که عکسهاشون رو دیدی چند نوع بستر دست ساز درست کردم . یعنی به مرور مواد جدیدی گیر آوردم و امتحان کردم که جواب هم گرفتم . آخرین بستری که درست کردم از این قراره : خاک رس به اندازه 2 میل کف تانک ریختم و روی اون خاکبرگ بلوط به اندازه 1 سانت . بعدش ورمی کمپوست رو با مقداری ماسه سایز 1 میل قاطی کردم و دوسانت روی بقیه ریختم و سر آخر با سنگریزه رودخونه ای 1 تا 3 میل به ارتفاع 4 سانت پوشش دادم . پس از آبگیری یکهفته با سنگ هوا شدیدا هوادهی کردم و بعد کامل گیاه کاشتم و نور گذاشتم . شبها سنگ هوا کار میکنه و روزها قطش میکنم که گیاها دی اکسید جذب کنن
الان یکماه از گیاهی کردن اون تشت پلاستیکی 40 لیتری گذشته و بدون کود مایع داره جواب میده . اگر بهش دی اکسید تزریق کنم دیگه کولاک میشه . حالا که امتحانش رو خوب پس داده میخوام یکی از تانکهای قدیمی رو با همین بستر راه اندازی مجدد کنم با نور و دی اکسید درست و حسابی
امیدوارم تونسته باشم به سئوالتون خوب جواب داده باشم
مخلصم
آقا مهدی شما خیلی حرفه ای هستی
ایول
آکواریوم هات همیشه قشنگ هستن![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)