ارتفاع 40 طول 70 عرض 35
سلام
منظور از آب roچیه؟
سلام از آب مقطر که دیگ بخار اتو کشیها تولید میکنه میشه استفاده کرد؟![]()
دوستان و اساتید محترم.
من 1 جفت آنجل باله بلند دارم که تاحالا چند بار تخم گذاشتن اما ظرف 24 ساعت همه تخمها ناپدید میشه. نمیدونم خودشون میخورن یا نه. در کل شرایط اینرو که تخمهارو بردارم ندارم.
از سنگ هم استفاده نمیکنند و تخمهارو بر روی برگ گیاه کریپتون میگذارند. مرتب بالای سرشون هستند و با باله هاشون تخمهارو هوادهی میکنند. صبح که تخم میگذارند فردا صبح اثری از تخمها نیست.
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
پاینده باشید.
سلام
برای تکثیر انجل باید به یه سری از نکات دقت کنید. اگر قصد تکثیر دارید بهتره مولد ها را به تانک جداگانه و بدون شن و تزئینات منتقل نمایید. در غیر اینصورت در تانک اصلی و در کنار دیگر ماهیها امکان هچ شدن و زنده ماندن لاروها بسیار کم خواهد بود.
انجل نسبت به محل تخمریزی وسواس خاصی ندارد و روی هر نوع سطح صاف و شیبدار اقدام به تخمریزی میکند ولی بعد از اتمام تخمریزی و بارور شدن تخمها ، نسبت به امنیت آنها بسیار حساس شده و برای جلوگیری از دسترسی دیگر ماهیها به تخمها ، ممکنه چندین بار محل آنها را تغییر دهد . یکی از دلایل ناپدید شدن تخمها همین مورد است.
یکی دیگه از دلایل ناپدید شدن تخمها خورده شدن آنها توسط خود والدین یا دیگر ماهیها به خصوص ماهیهای فعال در شب میباشد. دلیل خورده شدن توسط والدین احساس نا امنی در محیط آکواریوم میباشد.
برای جلوگیری از این اتفاق باید در هنگام شب یک نور ملایم و غیر مستقیم برای آنها در نظر بگیرید که بتوانند در طول شب از تخمها مراقبت نمایند.
برای نتیجه بهتر باید والدین در تانک تنها باشند. ولی به هرحال اگر حتی تمام تخمها تا مرحله تبدیل به لارو دوام بیاورند ، بعد از هچ شدن و به خاطر جنب و جوش فراوان در تانک پراکنده خواهند شد و بعد از قرار گرفتن بین شنهای کف تانک و خارج شدن از دید والدین از بین خواهند رفت.
سلام دوستان
مدتیه تعداد 20 تا آنجل آلبینو از جناب فیشرمن تهیه کردم.
ابعداد آکواریومم اینه : 85*40*30
حدود 100 لیتر
اینم یه فیلم از آکواریوم : تانک آنجل آلبینوهای من
به نظرتون تو این تانک ماهیا جفت میخورن؟
حدودا چند وقت دیگه به مرحله جفت خوردن میرسن (چه سنی)؟
چه راهکارهایی باعث میشه آنجلها راحت تر جفت بخورن؟
پیشاپیش تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)