اولین بار هست که به همچین موردی بر میخوریم ، از تخم پنبه نزده استفاده میکنید؟دوستان این فنچ ها هم اعصابمو خورد کردن
یا تخم رو زیر پنبه دانه می ذارن یا جوجشون رو بنظرتون از دفعات بعدی من توی لانه بجای پنبه دانه و پنبه ابر رو وسطش رو گود بکنم بذارم بهتر نیست ؟
امروز یکی از جوجه ها زیر پنبه دانه غیب شده بود شانس آورد فقط زود رفتم نگاه کردم و از زیر پنبه دانه بیرون کشیدمش
لطفا راه حل های خودتون رو بگین که بچز پنبه دانه و پنبه و چوب ریز چه چیزی می شه جایگزین کرد که این مشکلات پیش نیاد ؟
پیشنهاد میکنم پنبه ها را با چسب مایع خوب فیکس کنید و وسطش رو گود کنید
البته باید یکی دو روز در هوای ازاد بگذارید تا بوی چسب بره
بقیه دوستان بهتر میدونن ، اما ب نظرم چون فنچ دوست داره لونه شو خودش بسازه ، پس ابر ب کار نمیاد . ب خاطر این ک میخواد توش تغییرات ایجاد کنه ، اما نمیتونه ، چون ابر تیکه تیکه نیست ک بتونه هرجور ک خواست بچینه . ( نمیدونم متوجه منظورم شدین یا نه )
ب نظرم همین راهکار هایی ک جناب اسکندری و آقا محمدرضا ی عزیز فرمودن ، عملی تر از ابر باشه
یجایی خوندم که میشه وسط ابر رو با قاشق داغ گود کرد و استفاده کرد ، طرف خودش نوشته بود که تست کرده !بقیه دوستان بهتر میدونن ، اما ب نظرم چون فنچ دوست داره لونه شو خودش بسازه ، پس ابر ب کار نمیاد . ب خاطر این ک میخواد توش تغییرات ایجاد کنه ، اما نمیتونه ، چون ابر تیکه تیکه نیست ک بتونه هرجور ک خواست بچینه . ( نمیدونم متوجه منظورم شدین یا نه )
ب نظرم همین راهکار هایی ک جناب اسکندری و آقا محمدرضا ی عزیز فرمودن ، عملی تر از ابر باشه
دوستان این جوجه فنچای من 6 روزه هستن اما صداشون در نمیاد و تقریبا 2.5 برابر روز اولشون شدن این موارد طبیعی هست ؟
و همچنین هر از گاهی از لانه بیرون میوفتن که من می ذارم جاشون این مشکل رو چجوری رفع کنم ؟ نمی دونم خودشون میوفتن یا والدین می ندازن سطح پنبه دانه هم بالا نیست چون جایی که جوجه ها هستن والدینش کندن و دیگه اونجا پنبه دانه نیست
ممنون می شم زودتر راهنمایی کنید
دوستان لطفا فوری کمک کنید
امروز فنچام 3 بار جوجشون رو بیرون انداختن
من باید چیکار کنم ؟ خودم می تونم بزرگش کنم ؟
دوست عزیز جوجه 6 روزه به نظرم هنوز خیلی کوچیکه که بتونه خودش بیرون بیفته .مگر اینکه دهانه ورودی لانه و سطح پنبه دانه هم سطح باشند .گاهی اوقات والدین جوجه های مورد دار رو خودشون بیرون می اندازند.دوستان این جوجه فنچای من 6 روزه هستن اما صداشون در نمیاد و تقریبا 2.5 برابر روز اولشون شدن این موارد طبیعی هست ؟
و همچنین هر از گاهی از لانه بیرون میوفتن که من می ذارم جاشون این مشکل رو چجوری رفع کنم ؟ نمی دونم خودشون میوفتن یا والدین می ندازن سطح پنبه دانه هم بالا نیست چون جایی که جوجه ها هستن والدینش کندن و دیگه اونجا پنبه دانه نیست
ممنون می شم زودتر راهنمایی کنید
به هر حال چاره ای ندارید جز اینکه مراقب باشید وهر جوجه ای که بیرون افتاد رو به داخل منتقل کنید
ممکنه کوچک تر کردنه دهانه ورودی با چسب نواری یا ابزار مشابه بتونه تا حدودی به رفع مشکل کمک کنه
یکی دو هفته هست که جوجه فنچ های من همشون دان خور شدند ولی کم بیش باز از پدر درخواست غذا می کنند!!!!!از کی میشه جوجه فنچ ها را تعیین جنسیت کرد؟؟ البته من یکشون را حدس می زنم نر هست چون وقتی می گیریش به انگشت خیلی نوک می زنه و هیکلش از بقیه و حتی پدرش بزرگتر هست و خیلی هم سر و صدا داره... الان برای فنچ پدر از کی می تونم ماده بگیریم؟؟ تو همان قفس که جوجه ها هستند می توانند جفتگیری و زاد و ولد کنند؟؟(چون شنیدم که ممکنه درگیری ایجاد بشه) سایز قفس 50 30 40 هست..
دوست عزیز از هفته ششم میتونید جوجه ها رو جدا کنید اگر دون خور شده باشند.تعیین جنسیت به طور دقیق از سن 2 ماهگی و با رنگ گرفتن نوک جوجه ها میسره ولی از خواندن جوجه های نر هم میشه به جنسیتشون زودتر از این زمان پی برد. حتما بعد از جدا کردن جوجه ها اقدام به خرید جفت کنیدیکی دو هفته هست که جوجه فنچ های من همشون دان خور شدند ولی کم بیش باز از پدر درخواست غذا می کنند!!!!!از کی میشه جوجه فنچ ها را تعیین جنسیت کرد؟؟ البته من یکشون را حدس می زنم نر هست چون وقتی می گیریش به انگشت خیلی نوک می زنه و هیکلش از بقیه و حتی پدرش بزرگتر هست و خیلی هم سر و صدا داره... الان برای فنچ پدر از کی می تونم ماده بگیریم؟؟ تو همان قفس که جوجه ها هستند می توانند جفتگیری و زاد و ولد کنند؟؟(چون شنیدم که ممکنه درگیری ایجاد بشه) سایز قفس 50 30 40 هست..
باهم نگه داشتن جفت و جوجه ها توصیه نمیشه مخصوصا اگر قصد تکثیر داشته باشید
سلام داداشي
فنچام دو تا تخم گذاشتن جفتشونم لاتي رو تخما ميخوابند يعني ديگه تخم نميذارنند؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.