سلام دوستان من میخواستم یه آکواریوم آب شیرین راه بندازم از مرحله اول که ساخت تانکه کمک میخوام من تجربه ساخت یه تانکه 100 و 20 لیتری رو دارم . الان یه شیشه 10 میل دادم برام خم زدند میخوام آک رو که سه تیکه شیشه است چسب بزنم ارتفاع 1 متر و شعاع نیم دایره 35 و قطر نیم دایره 68 هست حدود 180 لیتر میشه یعنی یه نیم استوانه ایستاده حالا سوالاتمو میگم:
1-از چه چسبی با قیمت مناسب استفاده کنم و چند تا چسب میبره؟
2- پل اگه نیاز داره چطوری بزنم؟ لطف میکنین با یه تصویر شماتیک کمکم کنید؟
3-روش صحیح چسب زدن؟
4-مدت زمان خشک شدن چسب با توجه به آب و هوای ساری؟
بنده علاقه دارم ار ماهی های کوچیک که خیلی توی چشم میاد استفاده کنم یه بار یه ماهی داشتم بدنش خالای سیاه داشت با زمینه فسفری خیلی قشنگ بود... اگه میشه در انتخاب ماهی هم کمکم کنید
کاش یکی پیدا میشد جواب بده![]()
با سلام من فکر نکنم با شیشه 10میل نیازی به پل باشه ولی بازم کار از محکم کاری عیب نمیکنه ولی من متاسفانه هیچ تصویری از روش پل زدن ندارم و پیشنهاد میکنم اگر اصرار خاصی به ساخته شدن این تانک به دست خودتون ندارین, به 1فرد ماهر در این امر سفارش ساخت این تانکو بدین.
در مورد انتخاب ماهی هم بهتون بگم همه چی بستگی به سلیقه خودتون داره ولی بنظر من دیسکس فوق العادست شما میتونید با کمی مطالعه و دریافت تجربه از افراد ماهر این ماهی زیبارو نگهداری کنید. من فکر کنم با این چیزی که گفتین ماهی های گیاه خوارو دوست دارین بهر حال بدونین انتخاب ماهی یکسری اصولی داره! مثلا شما باید ماهی هایی رو خریداری کنید که خلق و خو و تغذیه شبیه بهم داشته باشن.
من خودم این ماهیارو در بین گیاه خواران بیشتر میپسندم: آنجل, رامیرزی, گوارامی ها مخصوصا دارف, برخی از بارب ها مانند: رد لاین, تایگر, رزی بارب و... , برخی از تتراها مانند: نئون, تترا دماغ قرمز(رامی نوز), تترا کنگو, تترا کاردینال و... و انواع رنگین کمان ها![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)