ممنون
راستش لایوراکها یک هفته بود توی یخجال بودن (شرایطی پیش اومد که لایوراکها رو زودتر خریدم) برای همین مجبور شدم همشون رو توی آکواریون قرار بدهم
کسی پیشنهادی در مورد چیدمان نداره؟
ممنون
راستش لایوراکها یک هفته بود توی یخجال بودن (شرایطی پیش اومد که لایوراکها رو زودتر خریدم) برای همین مجبور شدم همشون رو توی آکواریون قرار بدهم
کسی پیشنهادی در مورد چیدمان نداره؟
پدها رو به ترتیب سفید درشت ریز توی خونه سامپ بچینم؟
لایو راک تو یخچال؟!!!
چرا!؟
http://www.parsipet.ir/thread14780.html
درست نفهمیدم سوالتون رو به ترتیب سفید یعنی چی؟!
خونه پد درید تو سامپتون دیگه اگه از پد های شرکتی دارید که بزارید توش پد jbl منظورمه یا سرا!
یخچال یونولیتی منظورم بود چون لایوراکها به دلایل مالی زودتر تهیه شده بود
منظورم ترتیب قرار گیری پدها بود
سه نوع پد دارم
سفید
سباه با خونه های درشت و ریز
روتر از همه که سفید هست
زیرترین پد رو کدوم بزارم؟
شما به ترتیب اونی که درشت ترین سوراخ ها رو داره بزار اول بعد متوسط بعدم ریزترین در انتها
اینجوری تصفیه مواد خارجی هم به همین شکل انجام میشه
اگه اونی که ریزترین سوراخ ها رو داره اول بزارین مواد کوچیک و بزرگ رو همون اول میگیره و عملا بقیه بیکار میشن
لازم نبود 3 نوع پد تهیه کنین تو آب شور فقط فیلتر وول کافیه که شبیه پشم شیشه هستش!مارک سرا سفیده jbl سبزه بقیه پدایی که دارین بیشتر تو آب شیرین استفاده میشه فکنم!
لایو راکها رو مجددا چیدم
این هم نمای داخل سامپ
مشکل اسکیمر هم حل شد ظاهرا یک شلنگی از جاش در اومده بود هنوز صدا داره نه به اون وحشتناکی صداش هم زمانی ایجاد میشه که شیر هوا رو باز میکنم
از لوله ورودی واترپمپ به آکواریوم حباب های ریز هوا وارد میشه و روی سطح آب هم حبابهای هوا تشکیل شده ! علت چیه به نظر شما مشکل از چیه؟ اسکیمر؟
مشکل به خاطر اون سوراخ کنار لوله برگشت آب بود که با یک شلنگ هوا مشکل رو حل کردم
این هم یک نما از تانک بعد از اینکه آب صاف شد و دیگه کدر نیست
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.