ریز باشه خوب معلومه که نمیگذره .
یه مطلب هم لازمه بگم بذارید لااقل یه مطلب تو این پست بگم . آرتمیای ایرانی معمولا همون روز اولش هم درشت هست و تو گلوی دیسکس های ریز گیر می کنه . آرتمیای آمریکایی که میشه در مغازه ها به صورت بسته بندی پیدا کرد ریز تر هستند .
ممنونم جناب رضایی
بعد از چندسال دیسکس داری تجربه اولمه
من ارتمیای سرا گرفتم امیدوارم مناسب باشه
سلام
بعد از چندروز از شنای آزاد لاروها فیلتر اسفنجی دوباره داخل تانک بذارم ?
زمانی که دیسکس لارو ریز داره موقع سیفون باید با اسکاج شیشه هارا تمیز کنیم ?
سلام
اگر لاروها از رشد مناسب برخوردار باشند بعد از ٧ تا ١٠ روز ميتوانيد فيلتر را درون تانك قرار دهيد.
در هيچ زماني نياز به استفاده از اسكاج نيست. حتي در تانك اصلي. استفاده از اسكاج موجب خط و خشهاي بر روي شيشه ميشود كه همين خط و خشها به مرور با خزه ها پر ميشوند و تميز كردن انها بسيار كار دشواري خواهد بود.
باتوجه به مطالب دوستان دیگر که فرمودند حتما با یه اسکاج نرم یا ابر تانک مولد هارا تمیز کنیم پرسیدمسلام
اگر لاروها از رشد مناسب برخوردار باشند بعد از ٧ تا ١٠ روز ميتوانيد فيلتر را درون تانك قرار دهيد.
در هيچ زماني نياز به استفاده از اسكاج نيست. حتي در تانك اصلي. استفاده از اسكاج موجب خط و خشهاي بر روي شيشه ميشود كه همين خط و خشها به مرور با خزه ها پر ميشوند و تميز كردن انها بسيار كار دشواري خواهد بود.
ممنونم
سلامسلام . نه نمی تونن بخورن . من بعد از 9 تا 10 روز آرتمیا رو می دم . پس پیش جفت نگهداری کنید . اگر خیلی همدیگه رو اذیت می کنند با یک طوری پلاستیکی که در گل فروشیها وجود داره ارتباط والدین رو قطع کنید . حالا اگر خیلی والدین تهدید می کنند بچه ها رو هم یکی 2 روز زودتر می تونید تغذیه با آرتمیا رو شروع کنید . ولی آرتمیا تازه هچ شده و با آب بشورید بعد بدید .
این دیسکس 10 روزه هست و سایزی که به راحتی می تونه آرتمیا بخوره شما می تونید مقایسه کنید
من مطلب به ذهنم میاد به کررات دارم ویرایش می کنم . روز شروع به آرتمیا یک جالت خاص هم داره . در برخی نژاد ها خصوصا ملون چون موکوز ضعیفی دارند بچه دیسکس های گرسنه بین 4 تا 7 روز نیز به آرتمیا یورش می برند . ولی در تورکواز ها و نژادهای با موکوز خوب بعد از 10 روز آرتمیا می خورند . شما می تونید یه تست با آرتمیای خیلی کم چند روز بعد داشته باشید .
دیشب جفت. با یه توری از هم جدا کردم دو ساعتی هم مواظب بودم که اتفاق بدی نیفته
نر مدام تلاش میکرد بره به سمت ماده و لارو ها هم به بدن جفتشون بودن
متاسفانه امروز که رفتم سراغشون اثری از لاروا نبود
به نظر شما چه اتفاقی میتونه براشون افتاده باشه ?
ممکنه بخاطر جدا شدن لاروهارو خورده باشند ?
سلام
یمی از جفت های من درحال تخم ریزی هستند
مشکل اینجاستکه همرمان با تخم ریزی ماده نر تخمهارو میخوره
نر لوله زده و از این نظر هم مشکلی نداره
لطفا راهنمایی کنید
شاید 100 بار این سوال پرسیده شده و بارها جواب داده شده . لطفا مطالعه کنید
http://www.parsipet.ir/thread9614.html
توری بینشون برداشتم باز هم نر بهش حمله میکنهسلام
دیشب جفت. با یه توری از هم جدا کردم دو ساعتی هم مواظب بودم که اتفاق بدی نیفته
نر مدام تلاش میکرد بره به سمت ماده و لارو ها هم به بدن جفتشون بودن
متاسفانه امروز که رفتم سراغشون اثری از لاروا نبود
به نظر شما چه اتفاقی میتونه براشون افتاده باشه ?
ممکنه بخاطر جدا شدن لاروهارو خورده باشند ?
اجازه بدم خودش اختلافشون حل کنند یا اینکه باز جداشون کنم ?
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.