سلام . به نظر من بچه ها رو جدا کنید و با آرتمیا ی تازه هچ شده تغذیه کنید . به رفتار جفتتون نگاه کنید اگر مجددا اقدام به تخم ریزی کردند و شروع به خوردن کردند به گله برگردونید و خوب تغذیه کنید اگر که نه می تونید همون طور جدا نگهداری کنید . زدن جفت ها همدیگر رو اگر همراه با خشونت باشه ممکنه آماده نبودن جفت کتک خوردونست . اگر خشونت زیاد نباشه تحریک جفت دیگه تلقی می شه . به هر شکل تغذیه با آرتمیا و غذای پروتئین دار رو تاکید می کنم .
ویرایش توسط فرشاد رضایی : 1st October 2013 در ساعت 09:27 PM
سلام . نه نمی تونن بخورن . من بعد از 9 تا 10 روز آرتمیا رو می دم . پس پیش جفت نگهداری کنید . اگر خیلی همدیگه رو اذیت می کنند با یک طوری پلاستیکی که در گل فروشیها وجود داره ارتباط والدین رو قطع کنید . حالا اگر خیلی والدین تهدید می کنند بچه ها رو هم یکی 2 روز زودتر می تونید تغذیه با آرتمیا رو شروع کنید . ولی آرتمیا تازه هچ شده و با آب بشورید بعد بدید .
این دیسکس 10 روزه هست و سایزی که به راحتی می تونه آرتمیا بخوره شما می تونید مقایسه کنید
من مطلب به ذهنم میاد به کررات دارم ویرایش می کنم . روز شروع به آرتمیا یک جالت خاص هم داره . در برخی نژاد ها خصوصا ملون چون موکوز ضعیفی دارند بچه دیسکس های گرسنه بین 4 تا 7 روز نیز به آرتمیا یورش می برند . ولی در تورکواز ها و نژادهای با موکوز خوب بعد از 10 روز آرتمیا می خورند . شما می تونید یه تست با آرتمیای خیلی کم چند روز بعد داشته باشید .
ویرایش توسط فرشاد رضایی : 1st October 2013 در ساعت 10:02 PM
ممنونم از توضیحات کاملتون
ارتمیای یکروزه رو چطور بشورم?
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)