نمیشه پست رو ویرایش کرد؟؟!!
به هر صورت اسکیمر شد TMC V2 skim 500 Compact
دیشب هم آکواریوم رسید
این هم از سیستم نور دم دستی
اورفلو با کف سوراخ 5 و 2.5
سامپ در نمای کلی به همراه رفرجیوم
![]()
نمیشه پست رو ویرایش کرد؟؟!!
به هر صورت اسکیمر شد TMC V2 skim 500 Compact
دیشب هم آکواریوم رسید
این هم از سیستم نور دم دستی
اورفلو با کف سوراخ 5 و 2.5
سامپ در نمای کلی به همراه رفرجیوم
![]()
100 کیلو لایوراک اضافه شد
لوله 2.5 برگشت آب به تانک رو چه طوری روی فیتینگ محکم کنم؟
لوله برگشت آب به سامپ رو منظورتونه؟ چون لوله ورودی که به فیتینگ کاری نداره!
لوله از چه مدلیه پلی اتیلنه؟
بهترین حالتش اینه که از یه زانویی پولیکا استفاده کنین اندازه خروجی فیتینگش کنین بعد با چسب لوله و چسب تفلون آب بندی کنین!
ممنون. منظور لوله برگشت سامپ به تانک هست. دیشب دورش رو چسب آکواریوم زدم و با فشار کردم داخل فیتیگ. باید از چسب لوله استفاده کنم؟ یا همین چسب آکواریوم نگهش میداره؟
چرا لوله وردوی به فیتینگ کاری نداره؟ کف دوتا سوراخ شده خوب لوله برگشت به تانک هم روی فیتینگ سوار میشه !!
سلام یه عکس بزار ببینم فیتینگت چه مدلیه ؟
اگه داخلش رضوه داره برای زیر تانک یه سر شلنگی بگیر و تفلن بزن و ببند و اگه نداره یه تیکه لوله پی وی سی رو چسب پی وی سی بزن بزار داخلش و شلنگ رو بده بره روش و با یست محکمش کن
در ضمن یادم رفت بگم تانکت مبارک باشه
ممنون امیدورام چیز خوبی بشه
این تصویر فیتیگ ها هست
این هم لوله برگشت که به خاطر کمبودن جای بین پل و شونه ای اورفلو مجبور شدم از جلو بیارمش
![]()
اینها بدون رضوه هستن لوله رو چسب میزنی میذاری داخلش ، البته این فیتینگها فکر میکنم سایزش برای لوله های پ وی سی باشه و لوله سبز رو نمیدونم داخلش میره یا نه
در مورد لوله برگشت هم زانوش رو به سمت چپ بچرخون تا بره کنج اورفلو بعد یه 15 سانت لوله بهش اضافه کن بره کاملاً زیر آب تا تولید حباب نکنه و بهتره یه زانوی 90 پایینش بندازی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.