ممنونم مهدی جانپس اینکه تخم ها به کف تانک میریزن نمی تونه مشکل ساز باشه،درسته؟تا تخم ریزی بعدی صبر میکنم و اینبار تا حد امکان کیفیت اب را بالا میبرم باز هم از راهنماییت ممنونم.
شما تو پست اول گفتی که تخم ها به لارو تبدیل میشه و از سنگ میریزه خب این مشکلی نداره و تا اینجای کار کاملا طبیعه و تخم ها هچ شدن
اما این که تخم ها به لارو تبدیل نشن و به کف تانک بریزن مسئله دیگه ای هستش دوست عزیز .......!!!!!!
البته فکر میکنم مشکل شما بعد از هچ شدن تخم ها هستش که لارو ها میمیرن یادت باشه بعد از هچ شدن تخم ها لارو ها میتونن تا 3 روز از کیسه زرده اشون استفاده کنن و نیازی به غذا ندارن بعد از سه روز بچه ماهی ها رو با ارتیمیای تازه هچ شده تغذیه کن و همون طور که گفتم باید خیلی مواظب کیفیت اب باشی
پاینده و شاد باشی
اره منظور من بعد هچ شدن تخم ها بود(تخم ها هچ میشن)،پست قبلی یک کم شبه انگیز بود،متشکرم.![]()
سلام من یک مشکلی دارم تخمها وقتی باز میشن قبل از شنای آزاد یعنی بعد از 2 روز همه ی بچه ماهی ها میمیرن حتی از روز باز شدن تخمها شروع به تعویض آب کرده ام تانک تخمها را از 60 به 100 لیتر تغییر داده ام البته این تنها مشکل من نیست یکی از دوستانم چندین ساله آنجل پرورش ویده به همین مشکل گرفتار شده لطفا راهنمایی کنید آیا میشه از آب مقطر در تانک تخمها استفاده کرد؟ زیرا دوستم معتقده مشکل از آبه
دقت کنید ببینید یه کیسه زیر شکمش باد میکنه یا نه، یه کیسه وثل کیسه هوا
احتمال 90 % مشکل از آب هست تو بعضی مناطق آنجل خوب بالا نمیاد، ولی عوامل دیگه هم تاثیر داره مثلا استفاده زیاد از حد متیلن و یا کمبود اکسیژن تو این دوران و...
از آب مقطر خالص که نمیشه استفاده کرد ولی میتونی با آب شیر میکث کنی تا یه سختی ملایم بهت بده
در ضمن برای تانک هچری نهایتا 30 لیتر آب استفاده میشه
سلام من قبلا از تانک 50 لیتری استفاده میکردم اما همون مشکلو داشتم بخاطر همین تانک 100 لیتری استفاده کردم آیا تانک 30 لیتری بهتره؟ ممنون میشم جواب بدین وبیشتر راهنمایی کنید
سلام
تانک 30 لیتری بهتر روش مانور میدید دلیلش اینه فقط و در کل نیازی به 100 لیتر آب نیست چون لاروها بعد از هچ جابجا میشن و به تانک 50 لیتری منتقل میشن و بعد از اون هم به تانک 100 لیتری
بعضی از تکثیر کننده ها رو دیدم که توی شیشه های مربایی بزرک حدود 10 لیتر تخم هارو هچ میکنن
مشکل شما از سایز هچری نیست
به نظر من از آب هست ولی باید عوامل زیادی رو بررسی کنید
اینبار تخم هارو توی آب جوشیده بزارید و متیلن در حدی بزنید که بتونید اونطرف تانک رو ببینید و بعد از هچ بلافاصله آب رو 90% سیفون کنید و آب تازه بریزید فرداش باز هم سیفون کنید احتمالا بلند میشن
موفق باشید
سلام دوست عزیز,
ربطی به سایز آکواریوم نداره, مشکل از آبتونه. من برای تانک تخم ها در هر 2لیتر 1قطره متین بلو میریختم و 1پمپ هوا با فشار نسبتا قوی میذاشتم. سایز 30 تا 50 لیتر مناسبه برای هچ کردن. در ضمن بعد از تولد بچها بهتره آبو کم کم سیفون کنین مثلا دفعه اول 30% بعد روزی 10% آب چون برای لارو ها تغییر ناگهانی شرایط آب خطرناکه!!
میخوام برم تو کار پروش انجل توی چند تا سایر گیرم اومد یه بندی 1000 تومان دوبندی 2500 3 بندی 4500 مولد هم بین 10000 تا 20000 به نظر شما کدوم بهتر![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)