سلام
بعد از اولین بار سیفون اب تانک دیسکس مریضم
رنگش تیره شده درس مثل وقتی که خیلی میترسه
ایرادی نداره؟
امروز مدفوعش رو دیدم طولس حدود نیم سانت بود و سفید با رگه های قهوه ای
ببخشید اینم عکس جدیدش![]()
سلام . این رنگ تیره شدن می تونه از استرس ناشی از سیفون هم باشه . به علائم بیشتر ماهیتون دقت کنید . ضمن اینکه اگر طول دوره ی بیماری طی نشده و ماهی بهبودی پیدا نکرده باید دوز دارو تکرار بشه .
ضمنا من شن می بینم در تانک این قرنطینه هست ؟ بیماری چی بوده ؟ چه درمانی کردید و در چه مدتی ؟
طول درمتن 2 روز بوده
بیماری انگل رودهو سوراخ سر داشته
تازه یک بار اب رو سیفون کردم
و دوباره 250میلیگرم در 24 لیتر اب حل کردم
دما32
و یک قاشق غذا خوری نمک بدون ید در اب ریختم
با تشکر از دوستان
مصدوم از دنیا رفت![]()
سلام
به همه دوستان
اساتید محترم 1 مشکلی برای ماهیام پیش اومده.
چندروز پیش{4 روز قبل } تانک دیسکوس شروع به تلفات دادن کرد
علائم بیماری:
بخشی از بدنشون متورم میشه و مثل اینکه میخواد پوست بندازه شرو به پوست پوسته شدن{ همون قسمتی که متورم شده} و میمیرن
یا اینکه
میزنه به جای دیگشون مثل چشماشون که مثل انگل داخلی چشماشون از کاسه بیروم میزنه و میمیرن
یا اینکه
ار بزنه به قسمت بالشون باعث پوسیدگی شدید میشه و باعث مرگشون میشه.
راه درمانی که پیش گرفتم:
از داروی امینپور شرکت سرا استفاده کردم و برای 20 لیتر اب از 1 میلی لیتر استفاده کردم.الان 2 روز هست که استفاده دارویی شده ولی هنوز تلفات ادامه داره
من باید چیکار کنم؟
یکی یکی داره تلف میشن
باید چه بلایی سرشون بیارم که از این حالت خارج بشن؟
با یکی از دوستان که صحبت کردم گفت که از اکسید تترا سایکلین استفاده کن ولی من از امینپور استفاده کردم
شما اساتید محترم چه نظری دارین؟
نشد که ازشون عکس بگیرم.
لطفا کمک کنید
دمای بالا (32تا 34)
استفاده ازتتراسایکلین
سیفون مرتب یک سوم آب
اکسیژن دهی خوب
ابتدا فیلترت رو خاموش کن به مدت 3روز دارو بزن بعد 3روز سیفون کن
من استفاده کردم جواب داده انشالله ماهیات خوب بشن
سلام
دیسکس من هم سوراخ سر گرفته هم انگل روده
دما رو به 32 رسوندم و در24 لیتر یک قرص مترونیدازول حل کردم
بعد از دفعه اولی که اب رو سیفون کردم ماهی کج شد فکر رکدم مرده و بخاری از برق کشیدم ولی دیدم الان باز دباره داره صاف صاف تو تانک شنا میکنه ازتون راه نمایی می خوام چی کار کنم
سلام[/quote]
به همه دوستان
اساتید محترم 1 مشکلی برای ماهیام پیش اومده.
چندروز پیش{4 روز قبل } تانک دیسکوس شروع به تلفات دادن کرد
علائم بیماری:
بخشی از بدنشون متورم میشه و مثل اینکه میخواد پوست بندازه شرو به پوست پوسته شدن{ همون قسمتی که متورم شده} و میمیرن
یا اینکه
میزنه به جای دیگشون مثل چشماشون که مثل انگل داخلی چشماشون از کاسه بیروم میزنه و میمیرن
یا اینکه
ار بزنه به قسمت بالشون باعث پوسیدگی شدید میشه و باعث مرگشون میشه.
راه درمانی که پیش گرفتم:
از داروی امینپور شرکت سرا استفاده کردم و برای 20 لیتر اب از 1 میلی لیتر استفاده کردم.الان 2 روز هست که استفاده دارویی شده ولی هنوز تلفات ادامه داره
من باید چیکار کنم؟
یکی یکی داره تلف میشن
باید چه بلایی سرشون بیارم که از این حالت خارج بشن؟
با یکی از دوستان که صحبت کردم گفت که از اکسید تترا سایکلین استفاده کن ولی من از امینپور استفاده کردم
شما اساتید محترم چه نظری دارین؟
نشد که ازشون عکس بگیرم.
لطفا کمک کنید
سلام:
از آنتی بیوتیک باید استفاده کنید
1-حتماً دما رو ببرید بالا 32 الی 33
2-سیفون روزانه حتماً حتماً 90 الی 100 تا موکوس خارج بشه و موجب تکثیر بیشتر باکتری روی پوست ماهی نشه و جایگزین با آب همدما شده
3-تترا و داکسی سایکیلین باید حتماً با آب سبک انجام بشه و نوری اطراف تانک نباشه و فضا تاریک باشه، اما برای راحتی کار از سیپروفلوکساسین استفاده کنید که به آب سبک نیازی نباشه(آّ لوله کشی مناسبه البته اگر شرایط آب مثل تهرانه) به ازای هر 35 لیتر یکعدد قرص 250 میلیگرمی
4-تجدید دوز آنتی بیوتیک+سیفون+امینیپور+نمک هر 8 الی 12 ساعت بهترین حالته و در صورت عدم امکان حتماً 24 ساعت
اگر براتون مقدوره بجای امینیپور از باکتاپور یا قرص باکتاپور دایرکت استفاده کنید(در صورت استفاده از قرص باکتاپور دایرکت نیازی به آنتی بیوتیک ندارید چون خودش حاوی آنتی بیوتیک مخصوص آبزیان یعنی نیفورپرینول هست)
درمان حتماً تا هفت روز نه کمتر و سیفونها و آنتی بیوتیک سر یکساعت معین باشه
با سلام:
قرص های مترونیندازول علی الخصوص ایرانی اون رفع کامل درمان نیست پس
1-روز اول: استفاده از سولفات منیزیم (تهیه از مراکز دامی،شیمیایی و به اسم تجاری پورگاتیو) به ازای هر 20 لیتر یک قاشق چایخوری تا 24 ساعت و سیفون کامل آب 100%
2-روز دوم تا پنجم :اضافه کردن سرا فلاجلول به ازای هر 40 لیتر 1 میلی لیتر تا سه روز،البته اگر تانک قرنطینتون ظرفیتش کمه (من خودم اینکار رو می کنم) هر روز سیفون 100% و تحجدید دوز فلاجلول-اگر تانک بزرگه و لیتراژ بالاست نیازی نیست سیفون و دارو را تجدید کنید
دما توی دوره چهار روزه حتماً 32 الی 33
پس از درمان ویتامینه کردن ماهی با اتویتول و نمک سرا مینرال برای رفع سوراخهای ناشی از انگل تک یاخته ای اسپیرو نوکلئوس
موفق باشید
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)