سلام
از نر و ماده بودنشون مطمئن هستید؟
فنچ نر بالغ هستش؟
اگر از موارد فوق مطمئن هستید و زد و خورد شدید دارند سعی کنید جفتون را عوض کنید چون ماده به علت قلمرو طلبی اجازه ورود غریبه به قلمرواش را به راحتی نمی دهد
از نر و ماده بودن بله مطمئن هستم اما از بالغ بودن نر خیر چون جسه نر از ماده کوچیکتره حالا نمیدونم بخاطر نژادشه یا نه!
بنظرم فنچ های شما هر دو نر باشن
سلام
فنچ من بلاخره بعد از 3 بار تخم گذاری از 5 تا تخم 3 تاشو جوجه کرده اما یکیش فکرکنم زیر پنبه دانه غیب شده و یکیش هم در نیومده
حالا بخاطر اون تخم که در نیومده ماده رو تخم می خوابه و زیاد به جوجه ها نمیرسه
بنظرتون اون تخم رو چیکار کنم ؟ یا بذارم بمونه تو لونه ؟
اینطور که در عکس معلومه هر دو تاشون رنگ منقارشون قرمزه و نر های جوانی هستند، بعید میدونم که خطای نور باشه ولی اگر دوست دارید باز هم عکس بگذارید
باید از وضعیت جوجه ای که میفرمایید زیر پنبه دانه هستش به نحوی مطلع بشید .چون اگر مرده باشه به سرعت بو میگیره و باعث مرگ بقیه جوجه ها میشه .
تخمی هم که جوجه نشده اگر خیلی وقته که از اخرین تخم جوجه شده میگذره (4-5 روز) میتونید بردارید و از لانه خارج کنید
فقط باید این کار ها رو بدون جابجا کردن لانه و با ارامش انجام بدید تا قهر نکنند
توصیه اکید بنده اینه که هیچ وقت از لانه های پلاستیکی موجود در بازار استفاده نکنید تا در اینگونه مواقع دسترسی بیشتری به محتویات داخل لانه داشته باشید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.