شرایط آب و استرس محیط اصلی ترین دلایله . به هر شکلی که ممکنه باید استرس رو کم کنیدسلام
من یک جفت رد ملون دارم که بعد از انتقال به تانک تکثیر 6 ماه منتظر شدم ولی تخم نریختن از دو روز پیش که مجدد منتقلشون کردم به تانک اصلی مدام برای هم میرقصند و رفتن یه گوشه دارند تمیز میکنند
به نظر شما چه مشکلی وجود داشته که توی تانک تکثیر نسبت به هم هیچ عکس العملی نداشتند و الان ...؟
مجدد به تانک تکثیر منتقلشون کنم ؟
ممنونم
سلام با اجازه بابک عزیز . مطمئنا اگر بین آب دو تانک تفاوت زیادی وجود داشته باشه باعث استرس میشه . بنا براین نباید زیاد فرقی وجود داشته باشه بین دو تانک . اصولا وقتی می خواهند دیسکس رو از تانک تکثیر به گله برگردونن به دلیل تفاوت در سختی آب دو تانک در سیفونها به مرور سختی رو بالا می برند تا به شرایط تانک گله نزدیک بشه .
سلامسلام با اجازه بابک عزیز . مطمئنا اگر بین آب دو تانک تفاوت زیادی وجود داشته باشه باعث استرس میشه . بنا براین نباید زیاد فرقی وجود داشته باشه بین دو تانک . اصولا وقتی می خواهند دیسکس رو از تانک تکثیر به گله برگردونن به دلیل تفاوت در سختی آب دو تانک در سیفونها به مرور سختی رو بالا می برند تا به شرایط تانک گله نزدیک بشه .
ممنونم از توضیحات شما
من هم بعد از جدا سازی کم کم سختی کم کردم ولی اثری از تخم پیدا نشد با برگشتشون به گله دو باره دارند با هم میرقصند !!!!
سلام
امروز صبح که از خواب بیدار شدم دیدم دیسکسهای یکی از تانکهام خیلی استرس دارند و برای غذا خوردن عکس العمل نشون ندادند. با بررسی تانک متوجه شدم آبشون سرد شده (25 درجه) فوری بخاری را عوض کردم.
چه کارهایی باید بکنم تا مشکلی پیش نیاد؟
سپاس.
سلام دوست عزیز
( با اجازه بزرگتر ها )
دما را کم کم افزاش دهید و سیفون داشته باشین انشاالله مشکلی پیش نمیاد
اگر میلی به غذا ندارند امروز بهشون غذا ندین و سعی کنین اطراف تانک رفت و آمد نباشه تا استرس بهشون وارد نشه
سلام
ممنون از راهنماییتون
با توجه به اینکه آب تانک دپو الان گرمتر از تانک اصلی هستش و سیفون کردن طبیعتا استرس زا هست بهتر نیست امروز سیفونی انجام ندم مگر اینکه استرس ازشون دور بشه و بعد سیفون کنم؟
بخاری 300 وات روشن کردم و به مرور زمان دما بالا میره
سپاس
اگر خواستین سیفون انجام بدین حتما از آب هم دما استفاده کنین
اگر حجم آبتون کم باشه ممکنه در عرض یک ساعت دما بالا بره و مشکل ساز بشه
اگه بخاری روشن کردید بهتره روزی نهایت 2 درجه تغییر دما بدید تا استرس کمی وارد بشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.