سلام به همه دوستان آیا کسی میدونه بهترین غذاها برای کوی چی هست و بعلاوه غذای دست ساز برای کوی
غذاهای ازوو وتترا وجی بی ال مخصوصا کیسه ای و سطلیاش عالیه واسه کوی
درمورد غذادستساز هم من از دل گوسفند سیر اسفناج فلفل دلمه ای دررنگ های مختلف کاهو نخودسبز وسویا استفاده کردم عالی بود
سلام دوستان اين كوي آكواريوم رو به گند ميكشه از طرفي هم سير نميشه روزي چند بار تغذيه بشه خوبه؟
دوست عزیز ماهیکویماهی بسیار پر خور و بسیار پر جنب و جوشی هست و مرتبا در حال گشتن بین شنها هست پس مفدار تغذیه باید به صورتی باشه که حداکثر غذا بین 1 تا نهایتا 1.5 دقیقه کل غذا خورده بشه و از اون چیزی باقی نمونه همچنین نوع تصفیه در تانک این ماهی باید فوق العاده قوی باشه تا بتونه خیلی خوب اب رو تمیز کرده و شفاف نگه داره و تمیز کردن تصفیه هم باید مرتبا در کنار سیفون منظم انجام بشه
حجم تانک با سایز و تعداد ماهی می تونه عامل موثری در تمیز نگه داشتن تانک داشته باشه رعایت کردن کلیه نکات در مورد این ماهی می تونه همیشه باعث لذت بردن شما از تانکتون بشه
در صورتی که ماهی در سایزهای کوچکتر هستند تعداد دفعات غذادهی بیشتر(4 تا 5 وعده)به مقداری که ماهی همیشه گرسنه بماند و هرچه سایز بیشتر شود تعداد غذا دهی کمتر
با سلام يه سوال تو بعضي از كويها سرماهي گرد و كشيده نيست به نظر ميرسه داراي پوزه هستند اگه اشتباه نكنم داراي كيفيت پاييني هستم اگه اساتيد راهنمايي كنن ممنون ميشم.![]()
خوب همینطور که خودتون هم اشاره کردین بازار پر شده از گونه های مختلف ماهی های بی کیفیت که متاسفانه با تکثیر و جفت زدن هر ماهی که دم دستشون میاد باعث بوجود اومدن همچین ماهی های می شن مخصوصا اگه تولید داخل هم باشن که چه بهتر (البته تولید کننده هایی هم هستند که از ماهیان وارداتی هم بهتر تولید میکنند ولی خوب این دسته متاسفانه کم هستند)
سلام. من تو یه تایپک سوال کردم که فرمودید اینجا ادامه بدم
فرمودید که برای اک 40*60*120 10ا کاهی کوی 2بندی کافی هست
خب من فکر میکرم با توجه با سایز کوچک بتونم مثلا 20تا نگه دارم که وقتی مصلا 4بندی شدن یه اک جدا یا یه حوضچه براشون اختصاص بدم
در مورد فیلتراسیون هم یه تاپ فیلتر دارم یه اینترنال/ایا نیاز هست که سامپ تهیه کنم یا با این ها میشه با سیفون 20 یا 30 % اب روزانه سر کرد؟
و اینکه هنگام خرید از لحاظ ظاهری چه ماهی هایی مناسب هستند بردارم
درود بر شما خيلي خوشحال شدم اين تايپك كوي داره فعال ميشه اميدوارم با كمك دوستان فعال نگه اش داريم شما توي تانكتون ميتونيد 20 تا كوي هم نگه داريد فقط بايد به كيفيت آب توجه زيادي داشته باشيد چون آب رو فوق العاده كثيف ميكنن و بايد سيفون منظم داشته باشيد و با توجه به رشد سريع در اندازه 2 بند بزودي نياز به يه جاي بزگتر خواهيد داشت
اما در مورد خريد كويهاي كه توي بازار هستند در شمال كشور تكثير ميشن و كيفيت خوبي ندارن (البته عموما") شما به فرم صورت توجه زيادي داشته باشيد مخصوصا" در مورد پوزه كوي اصيل پوزه نداره البته تو سايز 2 بند زياد مشخص نيست بعد باله ها و استايل و در نهايت رنگ
موفق باشيد
ممنون از دوستان
من امروز 20تا کوی خریدم و ظهر برام میارن
حالا بعد از اومدن ازشون عکس میگیرم میزارم
در مورد غذا بهترین غذا که تو رنگ و رشدشون تاثیر داشته باشه کدوم هست؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)