هر دو رو خدا آفريده جفتشون خوشگلن![]()
هر دو رو خدا آفريده جفتشون خوشگلن![]()
هردوتاشون خوبننمیدونم کدومشون بهتر هردوتا شون ملوسن
![]()
فقط تیمنه عاشقشونم ما نباید فقط دنبال ظاهر باشیم اونایی که ظاهر کاسکو (منظورم دم قرمز)هست براشون مهمه به من بگن 200تومن براشون پیدا میکنم خوب معلومه کاسکو مشکل داره و مریضه برا همین ارزون ولی ظاهر زیبا شما این فکرو نمیکنین و چسبیدین به ظاهر کاسکو
به نظر من دم قرمز بگیر بهتره
دوستان عزیز اینجا قرار نیست کسی دم قرمز بگیره یا دم شکلاتی . قراره هرکی نظر بده که کدوم بهتره از نظر خودش و به چه دلیل . این یه نظر سنجیه که همه کاربرا میتونن نظر شخصی خودشون رو با ذکر دلیل بگن
سلام خدمت دوستان.
یه کاسکو میخوام بخرم، عکسشو گرفتم میذارم براتون.
بی زحمت نگاه کنید یه نظر دربارش بدید؟
سن این کاسکو حدوداً چقدره؟
به گفته ی صاحبش فقط از دست غذا میگیره ؟
آیا میشه رامش کرد و به حرفش آورد؟
و حدوداً چقدر میارزه؟
![]()
من این کاسکو رو 500 با قفس خریدم.
به نظرتون خوبه؟
الان از دست غذا میگره و بعضی وقتها هم میذاره سرشو بخارونیم.
چه مد ت زمان میبره تا کامل رام بشه و به حرف بیاد؟
بنده تجربه نگهداری از هردو کاسکو رو داشتم !* سعی بر این بوده یکسان باهاشون رفتار کنم !*طی مدتی که از هرکدوم نگهداری میکردم به نتایجی رسیدم !(البته نگهداری هردوم به صورت تکی در زمان های مختلف بوده و هردو کاملا وحشی خریداری شده بودند )
کاسکو تیمنه : یک هفته اول در ارتفاع حدودا 2 متری قرار داشت !* بعد از یک هفته ارتفاعش کم شد به 1 متر رسید !* انتهای هفته اول از دستم غذا گرفت . تا پایان هفته دوم اجازه میداد نوکشو دست بزنم !*از باز بودن قفس و دست زدن به نوکش یا حتی جابجایی قفس از اتاق به اتاقی دیگه هم یکبار قار نکشید !*خیلی زود عادت کرد به محیطی که وارد میشد !
کاسکو کنگو : این کاسکو هم پایان هفته اول از دستم غذا گرفت و در پایان هفته دوم از باز شدن در قفس که یکم میترسید ترسش ریخت !*راحت از دست غذا میگیره اما به شدت از چیز های جدید و حتی خوراکی های جدید میترسه !
نتیجه :: (از روی تجربه و مطالعات ) :: هر دو کاسکو قدرت تکلم و آموزش یکسانی دارند ! هیچ اختلافی بین به حرف اومدن اونا نیست ! واز لحاظ سخنگویی هیچ فرقی ندارند !
از نظر رام شدن هم آنچنان تفاوتی ندارند ولی دم شکلاتی ها زودتر با انسان خو میگیرن و دوست میشن !*منظور از زودتر شاید تفاوت زمانی به مدت یکماه باشه ! که باز این امر رام شدن به رفتار طرف و ذات خوده کاسکو بر میگرده !
از نظر سلامتی و بیماری این دو کاملا یکسان اند !*
دم شکلاتی به دلیل جسه کوچکتر کمی سریع تر و چابک تر از کنگو ها هستن !* کمی سریع تر هم روی زمین راه میروند .
کنگو ها ظاهری زیبا دارند و خشن *! اما تیمنه ها ظاهری مظلوم دارند و لی از زیبایی به کنگو ها نمیرسند !
من خودم به شخصه اصلا تفاوتی برای این دو قائل نیستم !
اگر اشخاص در خرید بین این دو گیر کرده اند به قلب خود باید رجوع کنند . باید ببیند به کدام یک علاقه بیشتری دارند و کادام یک بیشتر خوششان میاد !*بعد از قبول کردن پرنده هیچ جایی برای پشیمانی نیست مگر آنکه برای جبران اشتباه به خود و پرنده آسیب روحی وارد کنین !
با تشکر ببخشید طولانی شد یا علی
به نظر من تیمنه واقعا از کنگو خوشگل تره ومن خیلی زیاد از تیمنه خوشم میاد ایشاالله همین روزها یکیش رو میخرم خیلی قیمت مناسبتری داره نسبت به کنگو ونوک وصورت خیلی خوشکلی هم داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)