سلام عکساتون عالین و من با دیدن این عکسا و توصیحات شما مطمئن شدم که یک عروس نر خوشگل بخرم کلا سروصدا زیاد دارند حتی شبا ؟ هر تجربه و راهنمایی دارید لطفا بگید...مرسی![]()
سلام دوست عزیز
امیدوارم زیاد دیر جواب نداده باشم.
ولی اگه خواستی بخری باید بدونی که سلیقه ای ست و هرکی یک چیز دوس داره.
اگه برای سرگرمی میخوای که 1 دونه اونم نر خیلی دوس داشتنیست.
من خودم لوتینو دوست دارم و البته آلبینو که بالاخره هم گیر میارمش
منتها آلبینو خیلی گرونه(باید چشاش قرمز باشه اگه مشکی باشه سرت کلاه رفته چون آلبینو نیست)
اگه خعلی سادش کنم به زرد ها لوتینو،سفید ها آلبینو(گرونن)،گری هم همون خاکستری خودمون و از ترکیبات رنگی این ها هم چیزایی مثه مرواریدی و گل باقالی بوجود میان.
راهنمایی در مورد خوراک،جای خواب،اسباب بازی و حمام دادن اون هست که البته تاپیک های زیادی تو همین پارسی پت هست که از راهنمایی های من بهتره ولی در کل روی اون ها زیاد پافشاری نکن چون وسواست میکنه.منطق و تجربه بهترین راه نگهداری از طوطیست.
ولی خوراکش به صورت خلاصه شامل دانه ها(ارزن،کتون،کافیشه،شادون (کم)،سبزیجات(جعفری،هویچ،خی ار(خیلی کم)سیب(بجز هستش که سمیس)بوروکلی،گشنیز و...)تخم مرغ(سفیده و زرده در هفته 2 یا 3 بار اگرم جوجه بود بیشتر)تخمه آفتابگردون،گندم بو داده و ذرت بوداده.
از دادن نمک،روغن،قند،شکلات جدا خودداری کنید.
جای خوابش هم یک جای آروم و ترجیحا 70 سانت ارتفاع از کفه
.بیدار موندن زیاد طوطی ها تا ساعات آخر شب از لحاظ تجربه شخصی میگم که به نفعتون نیست.من خودم جوجه هام خیلی لاغر شدن.
یک پارچه سفید روی قفسشون زمان خواب بندازین.
بعضی از شب ها خیلی وحشت میکنن و خودشون به قفس میکوبن برق روشن کن باهاشون حرف بزن و حال کن آروم که شدن مجدد بذا بخوابن.
اسباب بازی هم براشون بذار منتها مواظب باش خطرناک نباشه معمولا خیلی راحت پاشون تو نخ های اسبا بازی ها گیر میکنه و اگر اونجا نباشی خودش خیلی اذیت میکنه.
حمام هم یک ظرف براش بذار و عمقش کم باشه 3 الی 5 سانت کافیست(تو همین پشقاب های خورشت خوری) و آبش هم ولرم باشه،خودشون شنا میکنن.
بعدشم اگه تونستی با حوله ای چیزی خشکشون کن ولی آروم چون قفسه سینه بسیار حساسی دارن.
اگرم جوجه بود و سنش کم نظر شخصیم این هست که حمامش نکن و سعی کن رطوبت یکجور دیگه تامین کنی مثه گذاشتن ظرف آب روی بخاری و کلا یک فکری بکن دیگه.
همینا دیگه بازم تو تاپیکا بگرد و چیزای بهتری پیدا کن.
یک بزرگی میگف:زردی آفتابگردون قشنگ ترینه و بعدشم رفت توی مزرعه آفتابگردون و...
من فک میکنم زیباترین طوطی ها همین عروس های هلندین و زیباترین زردی اینا دارن.
![]()
منم کاملا موافقم
ممنون آقا محمد عکسا فوق العاده شدن
دستتون درد نکنه
[QUOTE=mohammad1122;133531]
من فک میکنم زیباترین طوطی ها همین عروس های هلندین و زیباترین زردی اینا دارن.
دقیقـــــا
موافقم..
همیشه دنبال این نژاد و این رنگ بودم و آخر خریدم
خیلی نازن
این عکسم خیلی حرفه ای و قشنگه
آفرین![]()
ممنون دوست عزیز
برا دلم گاهی عکس میگیرم.پول تجهیزاتش ندارم.
از شما هم ممنونم.
[quote=نیلوفر آزاد;134778]لوتینو نژاد بسیار زیاییست و البته نسبت به بقیشون چثه کوچکتری دارند.
ممنون.
خیلی متشکرم نفیسه خانم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)