سلام به دوستان
ایا بین کاسکو کنگو و تیمنه تفاوتی از نظر سر و صدا و پرکنی هستش؟
هر جا یه چیزی نوشته! یکی میگه فرق دارن یکی میگه ندارن! بالاخره داستان چیه؟کدوم درسته؟
سلام به دوستان
ایا بین کاسکو کنگو و تیمنه تفاوتی از نظر سر و صدا و پرکنی هستش؟
هر جا یه چیزی نوشته! یکی میگه فرق دارن یکی میگه ندارن! بالاخره داستان چیه؟کدوم درسته؟
ببین من نظر خودمو میگم .نذار طوطیت خودش بیاد بیرون و بره تو قفس .باید اول بتونی بیاریش رو دستت بعد خودت بیاریش بیرون و با دست خودت ببریش داخل قفس (من اینجوری خوندم و یاد گرفتم ) .پس همونطور که تو قفسه باهاش تمرین روی دست اومدن رو شروع کن .اول از همه ببین چه غذایی رو بیشتر دوست داره .وقتی میگی داشت میومد روی دستت ولی بعد پشیمون شد یعنی اینکه فقط به یه محرک نیاز داره .اگه با غذایی که دوست داره تحریکش کنی که بیاد رو دستت حتما راحتتر قبول می کنه .یه چیزه دیگه هم اینکه فعلا فقط دستتو نزدیک نشیمن بذار وقتی بخاطر غذا اومد یا فقط یه پاشو گذاشت رو دستت،دستتو تکون نده .فقط ثابت کنار نشیمن بذار .بعد کم کم می تونی وقتی رو دستته اونو یکم جابجا کنی .باز می گم این نظر منه و اون چیزی که یاد گرفتم .ممکنه بچه ها نظرشون متفاوت باشه .
من نظرم اینه که بهش روی دست اومدن رو یاد بدی بعد بیاریش بیرون .و همونطور هم که بچه ها گفتن مدت بیرون اومدن رو کنترل کن.اگه زیاد بیرون باشه بعد عادت می کنه اونوقت تربیت کردنش سخت میشه .
من این حرفو قبول ندارم .طوطیه من تمام روز بیرونه (شما اینکارو نکنی ها )واسه حرف زدن هم مشکلی نداره .تازه از 11 ماهگی هم به حرف اومد .ربطی نداره .مهم اینه که شما چقدر براش وقت بذاری .ولی همونطور که گفتم زیاد بیرون گذاشتن بعد تو تربیت کردن واست مشکل ایجاد می کنه .همه اینا نظر شخصیه منه و اون مشکلاتی که خودم داشتم .:smile (4):
من کدو رو میذازم تو فریزر بعد هر دفعه که می خوام بدم به طوطیم میارمش بیرون .میذارم با بخار یخش آب شه .بعد که ولرم شد میدم طوطیم بخوره .با پوست هم می دم .ولی فقط خود کدو رو می خوره به پوستش کاری نداره .من ذرت و کدو رو هیچوقت هر روز نمیدم .:smile (99):
ببین از نظر توانایی حرف زدن مثل هم هستن ولی تن صدای کنگو انگار بلندتره .
از نظر پرکنی هم کنگو حساستره .ولی خوب دلیل نمیشه که تیمنه هم پرکن نشه .بستگی به این داره که طوطی عواملی که باعث پرکنی میشه رو نداشته باشه (مشکلات فیزیکی ).اونوقت فقط می مونه مشکلات رفتاری که اونم باید ما خودمون حلش کنیم با سرگرم کردن و عصبی نکردنش .این نظر منه :smile (14):
این متن درباره توانایی حرف زدن :
Congos and Timnehs appear to have the same talking ability, with the Congo voice slightly louder than the Timnehs -- as you would expect from a larger bird.
سلام سپیده خانم.ممنون از راهنماییاتون.بله حتما همین کارو میکنم.حودودا این بدش نمیاد که به پاش دست بزنم.مثلا امروز که در قفس رو باز کردم بهش بلال بدم کلی پاشو ناز کردم و اونم نگاه میکرد و بعضی اوقات هم میترسید و میرفت بالای قفس.پس از فردا سعی میکنم دیگه قشنگ اعتمادشو جلب بکنم که بیاد روی دستم.باز هم ممنون از کمک هاتون
سلام . یه توضیح منم اضافه کنم .ببین وقتی که یه پرنده تو خونه داری و میخوای یه پرنده جدید بیاری خونه، باید اینا رو از هم جدا کنی یعنی اینکه پرنده جدید باید قرنطینه بشه حداقل 6 هفته یا 8 هفته .چون پرنده جدید ممکنه بیماری واگیر دار داشته باشه .قرنطینه نه اینکه بذاریش تو یه اتاق بدون هیچ امکاناتی ها .همه چی براش فراهم کن .اسباب بازی و غذاهایی که باید حتما بخوره ... دقیقا همونطور که به طوطیه قدیمیت میرسی..وقتی طوطیه جدید رو دستت میشینه یا حتی وقتی آب و غذاشو عوض می کنی یا به اسباب بازی های پرنده جدید دست میزنی باید دستتو بشوری کاملا .همونطور که وقتی از یه پرنده فروشی میای خونه باید همین کارو بکنی .اگه ظاهرش سالم بنظر می رسه دلیل نمیشه که هیچ بیماری نداشته باشه .همون اتفاقی که واسه طوطیه قبلیت افتاد .بعضی از ویروسا با استرس و عاملای دیگه فعال میشن .پس به ظاهر سالم طوطی نگاه نکن .از هم جداشون کن .تا وقتی که مطمئن بشی که طوطیه جدیدت سالمه .
[QUOTE=sepide p;13816]ببین من نظر خودمو میگم .نذار طوطیت خودش بیاد بیرون و بره تو قفس .باید اول بتونی بیاریش رو دستت بعد خودت بیاریش بیرون و با دست خودت ببریش داخل قفس (من اینجوری خوندم و یاد گرفتم ) .پس همونطور که تو قفسه باهاش تمرین روی دست اومدن رو شروع کن .اول از همه ببین چه غذایی رو بیشتر دوست داره .وقتی میگی داشت میومد روی دستت ولی بعد پشیمون شد یعنی اینکه فقط به یه محرک نیاز داره .اگه با غذایی که دوست داره تحریکش کنی که بیاد رو دستت حتما راحتتر قبول می کنه .یه چیزه دیگه هم اینکه فعلا فقط دستتو نزدیک نشیمن بذار وقتی بخاطر غذا اومد یا فقط یه پاشو گذاشت رو دستت،دستتو تکون نده .فقط ثابت کنار نشیمن بذار .بعد کم کم می تونی وقتی رو دستته اونو یکم جابجا کنی .باز می گم این نظر منه و اون چیزی که یاد گرفتم .ممکنه بچه ها نظرشون متفاوت باشه .
سلام
يكي از دلايلي كه توصيه ميشه روي دست آمدن را با طوطي تمرين كنيد كه خانم سپيده هم به شما توصيه كردند اينه كه وقتي طوطي قبل از هر آموزش فيزيكي (مثل بيرون آمدن از قفس) روي دست آمدن را ياد بگيره اينه كه بعدا كه از قفس بيرون مياريدش مشكل توي قفس كردن نداشته باشيد من بسياري از دوستان را ميشناسم با اينكه بيش از يكسال است طوطي دارند ولي با توي قفس كردن يا به اصطلاح جا كردن طوطيشون مشكل دارند و بايد دائم قفس را بذراند روي زمين تا طوطي خودش بره توي قفس و اكثرا هم طوطيشون روي دست نمياد
روي دست آمدن يكي از مراحل مهم رام شدن و دوست شدن طوطي با صاحبش است اگر راحت روي دست بياد بعدا هم به راحتي مي تونيد جاكنيدش ....
سلام
شما بايد ببيند دليل اينكه ميگن طوطي را قبل از سخنگويي بيرون نياريد چيست بعضي ها معتقدند كه طوطي براي آموزش سخنگويي به تمركز نياز داره و با بيرون آمدن تمركزش كم ميشه البته اين يك قانون كلي است و اگر بخش آموزش طوطي سانان را مطالعه كرده باشيد متوجه ميشيد كه به هم نخوردن تمركز طوطي هنگام آموزش يكي از نكات اساسي در هر آموزشي اما نكته مهم اينه كه در زمان آموزش طوطي بايد تمركز داشته باشه .... يعني هنگامي كه داريد باهاش سخنگويي را كار مي كنيد محيطش طوري باشه كه به شما توجه كنه حالا ميخواد بيرون قفس باشه يا داخل قفس باشه اخلاق طوطي ها با هم فرق مي كنه اگر طوطي شما رام شده و حواسش پرت نميشه شما در هر جايي مي تونيد باهاش تمرين كنيد و حرفي كه natsi گرامي گفتند هم بسيار مهم است و اون وابسته نشدن طوطي به حالت و شرايط خاص است
سلام دوستان با این نظریات که شما فرمودید تصمیم گرفتم ملنگو رو رد کنم اما یه خبرم دارم اینکه بعد از حدود 14 روزکه کاسکوی وحشی رو بخونه آورده بودم شروع کرد به خوردن غذا از دستم تازه خیلی با آرامش و میل از طرف خودش حتی انگشتم رو لیس می زنه و ول می کنه اصلا گاز ماز اینا در کار نیست خدایش خیلی حال کردم من خیلی خوش شانس بودم که همچی دم قرمزی نصیبم شده تجربه ام در مورد دم شکلاتی ملنگو عروس مینا و... بعلاوه شناختم از دم قرمز این بهم میگه.من تو این مدت بعد ده روز فقط دوبار حمومش کردم و کاری به کارش نداشتم .
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)